Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bardak kırılması

Rüyada bardak kırılması

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler inşAllah hepimize

Ben değil fakat eşim rüyasında uzun su bardağı ile basket oynadığını ve oynarken elinden düşürüp kırdığını görmüş bazı tabirler felaket habercisi gibi hayır olsun inşAllah yorumlar mı bilir kişi Allah razı olsun içim karardı okurken bazı yerlerde farklı güzel şeyler bazıları kahretti beni bir anne olarak selam ve dua ile

Okudunuz mu?  Rüyada Bostan görmek (İmam Nablusi)

Eşimin rüyasını lütfen yorumlasın bilir kişi

Smnr
Selamunaleyküm
Ben değil ama eşimin gördüğü bir rüyayı bilir kişinin yorumlamasını rica ediyorum .

Hayır olsun inşAllah aöa sabahtan beri çok üzgünüm içim bulandı bazı rüya yorumları çok olumlu bazısı ben kahretti . Onun için Allah rızası için yorumlansın

Okudunuz mu?  Rüyada bağırmak görmek anlamı ve tabiri

Eşim rüyasında büyük bir su bardağı ile basketbol oynadığını oynarken elinden düşürüp kırdığını görmüş bunun anlamı nedir ?

Allah ebeden razı olsun selam ve dua ile …


Yorum: Rüyada bardak kırılması

arifselim
Aleykum selam. Öncelikle şunu hatırlatalım bu sadece bir rüyadır. Bardak kırılmasının bir çok anlamı vardır. Üzücü bir haber almaya, işlerin ters gitmesine ve bunun gibi herhangi bir şeyle karşılaşmasına tabir edilmiştir. Yinede ve daima Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada balık tutmak

Yorum: Rüyada bardak kırılması

Smnr
Allah razı olsun internetten baktım ama çok güzel şeyler yazılmış Bazı yorumcular tarafından … zannediyorum bardağı kendin kırmak ile kırık bardak görmek ayrı şey diye tabir ediliyor Allah hayra çevirsin amin


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler
Pikniğe gitmek için arabaya eşya koyarken
satılın içindeki çokça çay bardağından birtanesinin ucunun kırılmış olduğunu gördüm ve kırık bardağı sağlam olanların yanından atmak için aldım. Sağlam bardaklarında içine şeker dökülmüş olduğunu gördüm.
(( ŞUAN HAYIRLI BİR İŞ İÇİN KARAR VERME AŞAMASINDAYIM ))
Cvbınız için şimdiden Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada başı açık olan eşini başı kapalı görmek

Tohat
Hayırlı günler. Hayatınızda sıkıntılarla karşılaşmak zorunda kalsanız bile bunlar sizi çok etkilemeden ve strese sokmadan akıllıca davranmanız sayesinde ortadan kaldırıp hayatınıza kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. Gördüğünüz rüyanın karar vereceğiniz iş için olup olmadığını bir tek Allah bilebilir.


rüyada bardak kirilmasi, bardak kırılması, rüyada cam kırılması nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada başkasının sizi başı açık halde görmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bardak kırılması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.