Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tekerlekli sandalye görmek

Rüyada tekerlekli sandalye görmek

Gurebaa
Merhaba, Rüyamda En yakın dostumun tekerlekli sandalyede olduğunu birlikte yanlış bir yere girdiğimizi ve bir anda bir çok hayvanın olduğunu gördüm. Çok korkuyoduk yavaş yavaş aslanın önünden geçtik bize saldırmasınlar diye. Maymun da vardı. Bir anda bana ne oluyorsa, onlara meydan okudum oradan kaçmak için biraz mücadele ettik sonra uyandım. Şimdiden teşekkürler ☺

Okudunuz mu?  Rüyada tabut görmek

Yorum: Rüyada tekerlekli sandalye görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüyayı gören kimse için yapacağı bir hatadan dolayı çok pişman olacağı anlamında kabul edilir. Yapılmaması gereken bir şeyi yapmaya, girişilmemesi gereken bir işe girişmeye yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada tekerlekli sandalye görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda kapalı biryerdeyim ölüme gidiyorum bir adam var ona çok iyiliklerin dokundu hakkını helal et diyorum oda sen de çok iyi bir insansın sende helal et diyo tekerlekli sandalyedeyim şurdan git diye tünel gibi bir yere giriyorum kimse itmiyo ama ben ölüme doğru gidiyorum çok korktum

Okudunuz mu?  Rüyada tatlı görmek

Yorum: Rüyada tekerlekli sandalye görmek

arifselim
Merhaba. Bu kötü bir rüya değildir. Daha çok gerçeklerin ve hakikatlerin farkına varmaya ve geçmişte işlediği hataların farkına vararak bir daha işlememeye dair bir işaret gibi tabir edilir. Sende bu gördüklerinin hayırlısını dilemen yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığım erkekle bakışmak

rüyada tekerlekli sandalye, rüyada tekerlekli sandalye ihya, Ruyads sandalye

Bu kategoride yer alan Rüyada Üflemek Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tekerlekli sandalye görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.