Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada şimşek çaktığını görmek

Rüyada şimşek çaktığını görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada bir yerin üstünde şimşekler çaktığını görmek
Selamun Aleyküm rüyamda okulumun üstünde şimşekler çaktığını gördüm. Şimşekler okula zarar vermiyordu. Ben bu olayı uzaktan izliyordum. Bunun anlamı nedir?


Yorum: Rüyada şimşek çaktığını görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu şekilde şimşek çaktığını görmek hayırlıdır. Bu rüya şans, kazan, bereket ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürmeye bir işaret olarak kabul edilir. Ayrıca bu rüya ferahlamaya, sorunları ve sıkıntıları arkada bırakmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada silahlı çatışmaya girmek

İstihare sonrası rüya

Kayıtsız Üye
Merhaba;istihareye yattım rüyamda ardarda kuvvetli şimşek çakması gördüm ve gece yarısı uyandım. Uyandığımda şimşeğin etkisiyle evimin içi aydınlanmıştı. Evimin ön cephesinde yağmur yağıyor,arka cephesinde yürüyüş parkı içinde ağaçlar olan çimenlik alan gördüm. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada sakız kabağı Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada şimşek çaktığını görmek

arifselim
Merhaba. Eğer bu rüya istihare yaparken görülmüşse hayırlı ve olumlu olarak kabul edilir. Lakin istiharede daima en önemli işaret rüya değil, kalbine gelen hissin en isabetli işaret olarak kabul edilir. Bu şekilde bir işaret kabul edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben liseyi bitireli 8 yil oluyor
Ruyamda okuldan liseden o dönemdeki arkadaşlarımla eve geliyorum yavas yavas yagmur başladı biraz hızlandık çabuk olalım diye gercektede okul yolunda mezarlık var rüyamdada mezarlığın yanından geçiyoruz yagmur iyice hızlandı koşa koşa eve yetişelim daha fazla islanmayalim diyorum tam o sırada simsek çakıyor ama tam gözümün önünden geçiyor bana yada cevreye bir zarar vermiyor inanılmaz bir şeydi sanki kalp grafilerindeki çizgiler gibi zikzakli bir sekilde gözümün önünden yan taraftaki mezarlığın o tarafa doğru kayboldu yagmur devam ediyordu çok merak ettim lütfen yorumlarmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada Sosyal Paylaşım Sitesi Görmek

arifselim
Merhaba. Eski arkadaşlarını görmen de şimşeğin sana yakın çakması da hayırla tabir edilir. Rüya sahibinin müjdeli haber alacağına, sevineceğine, güzel günler geçireceğine ve umduklarına ulaşacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rabia1519
Esselamu aleykum kardeşim. Rüyamda 16 senedir oturduğum eski evimizi gördüm.Dağ başında bir evimiz vardı ve ben ahırda inekleri sağmaya gitmişim ama rüyanın başından beri ahırdayım. İneği sağacakken hayvanlarla birlikte göğün yarıldığını zannedip korkuyoruz ve ben ne yapacağımı şaşırıyorum hava birden bire karardı. Ahırda 2 tane hayvan vardı biri dişi siyah beyazdı diğer hayvanı tam hatırlayamıyorum ama o da büyükçeydi fil yada öküzdü Allah u alem. (Şu an dahi içimi sıkıntı kaplıyor anlatırken.) ben rabbime sığınıp ineği sağmaya devam edeyim diyorum ama hayvan delirmiş gibi bakıyor dışarıda yağmur rüzgar fırtına.. Ahırın çatısının kenar pencerelerinin naylonları kalkıyor. Ben ne yapacağımı şaşırmış ahırın karşı boş tarafına geçiyorum gökyüzüne bakıyorum Allah’a dua ediyorum. Hayvana yaklaşıp memesini tutup sağmaya devam edecekken hayvanın huysuzluğundan yaklaşamıyorum ve bana zarar verecek diye korkuyorum üstüne sağabildiğim sütü döküyorum besmeleyle kendine gelsin diye. Ve gök çatlarcasına yarılıyor o ses hala kulaklarımda. Sanki içimden birşeyler kopuyor hala subhanAllah. Şimşek öyle çakınca Allah a sığınıp dua ediyorum.Korkumdan 2 hayvanın arasına geçiyorum eve bakıyorum aklımdan hayvanları dışarı çıkartıp yıldırımın düşeceği yeri tespit etmeye çalışayım diye düşünüyorum sonra onlar da Allah ın kulu diyerek vazgeçiyorum bu düşünceden. Ahrın kapısından bakıyorum eve yağmur yağıyor belki beni almaya gelirler diye bakıyorum evden bana sesleniyorlar gibiydi ama emin değilim buraya kadar hatırlıyorum rüyayı. Bu sabah gördüm ve şu an anlatırken dahi göğsümde bir ağırlık var. Hayra yorumlayın inşaAllah..

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğini araba kullanırken görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatını olumlu yönde değiştirmene vesile olacak bir haber alacağına, bu haberin yüksek bir mevkiden gelme olasılığına, bu haberi değerlendirmen ile iş babında gerçekleştireceğine bu yolda elde edeceğin başarıların büyük bir ses getireceğine, aile ve iş hayatında kısmetli, bol bereketli bir ömür geçirmene vesile olacaktır. Hayatındaki bu olumlu değişimler şu anki durumundan daha iyi bir noktaya gelmene vesile olabilir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Saç ağarması Görmek (imam nablusi)

rüyada simsek görmek mumsema, Rüyada sessiz şimşek çakması, rüyada simsek

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğinin annesini görmek? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada şimşek çaktığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.