Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:15
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare sonucu gerçekleşir mi?

İstihare sonucu

eczdamla
Hayırlı günler;benim sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var:: benimle görüşmek isteyen(evlenme amacı ile) biri var.Fakat kendisi daha önce bir sefer nişan bozmuş,bir seferde nişandan dönmüş biri.Çevremdekiler beni uyarıyor bu kişiye karşı fakat uyaran arkadaşlarımda iyi niyetlerinden değil bu işin bozulması için olmaması için kötü niyetle uğraşıyorlar.iki gecedir istihare namazı kılıyorum.fakat rüyalarımda çok sıkıntılı şeyler görüyorum.mezarlık siyah kedi görüyorum.korkuyorum.siyah giyinmiş kişiler görüyorum.köpekler kovalıyor.içine şeytan girmiş insanlar görüyorum.acaba rüyama güvenmelimiyim yoksa şeytan rüyalarımı etkiliyor olabilir mi? bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Allah razı olsun.Allaha emanet olun selam ve dua ile..

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında sarımsak görmek

Yorum: İstihare sonucu

Tohat
Hayırlı günler. İstiharenin kıymeti halis niyetle yatıp tamamen Allah’tan umarak ve dileyerek sonucu istemektir. Eğer bu saf düşünce ile yatmışssan tabiki rüyana güvenebilirsin. Fakat öncelikle ehil olan tecrübe ve bilgisine güvendiğin kimselerin istişaresine de başvurmalı ve kişiyi araştırmalısın. Evlilik aceleye gelen ve bir anda verilebilecek bir karar değildir elbette. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  İstiharede karabasan görmek

İstihare Sonucu

Kara_kutu
Hocam evlilik yoluna girmek istediğim biri var. İki gecedir istihare yapıyoruz ikimizde. 1. Gecede o çok rüya görmüş ve hatırlamıyor.ben de çok gördüm.yeşil sarı muhabbet kuşu bezelye ve kamuflajlı asker gördüm. İkinci gece de ben gördüğüm şeyi hatırlamıyorum ama o deprem ve kırmızı şahin araba aldığını görmüş. İstihareyi üçleyelim mi ikimize farklı görünüyor gibi rüyaya itibar edelim mi gönlümüz olmasından yana açıkçası ben karar vermiş durumdayım oda gönlen olsun istiyor ama içine sinmeyen mutmain etmeyen bişey oturmuş gibi. İstihare de de objektif olabildiğimize emin olamıyorum bu sebepten ama bir işaret olsun istihare dedik ne önerirsiniz ?

Okudunuz mu?  İstiharede gelin görmek

Yorum: İstihare sonucu

Tohat
Hayırlı günler. İstihareye tam tevekkül ederek yatılması halinde elbetteki karşılığı bulunur. Bir çok rüya görmek ya da görüleni hatırlamama durumunda aklın dingin olduğu zaman olan sabah namazına yakın zamanlarda yapılabilir. Her ikiniz için ya hayırlıdır ya değildir farklı görülmesi mümkün değildir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında deniz görmek

istihare sonucu, istiharenin sonucu, istihare nin sonucu

Kayıtsız Üye
İyi günler, İş yerinden arkadaşım beni biri ile tanıştırmak istedi. Ben de istihare yaptım. “görüşmem, konuşmam hakkımda hayırlı ise gönlüme ferahlık ver ve bu kişi benim evleneceğim kişi olsun, hakkımda hayırlı değilse kalbime korku sal ve görüşmeyi kabul etmeyeyim” diye dua ettim. Rüyamda da 2 tane beyaz ördek yavrusu gördüm, gaga ve ayakları sarıydı sadece ve ferah bir yerdelerdi. Namaz sonunda duadan sonra içime bir ferahlık, bir mutluluk hissi gelince ve rüyama dayanarak görüşmeyi kabul ettim. Buluşma sonucu benim açımdan tamamdı yani ben şahsı beğendim ancak o benimle aynı fikirde değil. Kısacası olmadı. Şimdi sorum şu, istihare sonucum ne anlama geliyor? Yani o şahısla buluşursam sonu evlilik olsun, aklım karışmasın, eğer sonu evlilikle bitmeyecekse görüşme isteğini kabul etmeyeyim diyerek dua etmiştim. Rüyamda da beyaz görünce sonu evlilik olacak diye yorumladım ama neticede olmadı. Bir de sizin yorumunuzu alabilir miyim?

Okudunuz mu?  İstiharede korkunç ve karışık şeyler görmek

arifselim
Hayırlı günler. Yaptığın hata şudur; istihare bu süreçte yapılmaz. İstihare ancak evlenmek için öncelikle istişareler edilir, araştırılır ve gerekli adımlar atılmasına rağmen ne olumlu nede olumsuz bir karar verilemez ve ortada kalınırsa işte o zaman bir işaret dilemek için istihare yapılabilir. Yoksa ortada henüz böyle şeyler yoksa istiharenin bir anlamı yoktur. Görülen rüyalarda işaret olmaz, kalbe gelen hislerde.

Bu kategoride yer alan İstiharede patron görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare sonucu gerçekleşir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.