Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada pisuvara işediğini görmek

Rüyada pisuvara işediğini görmek

gurbetci1
Merhaba,

Ruyamda kendimi pisuvarda ufak abdestimi yapiyordum yanimda amcam vardi ve bana guluyordu. Ne guluyon dedim oda bana bulugun kalkmiyormu dedi. Bende onu ciddiye almayarak sirittim ve ufak abestimi yapmaya devam ettim.

Bu ne demektir?

Okudunuz mu?  Rüyada Pelit Ve Kestane Ağacı Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada pisuvara işediğini görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya için iki ters yorum yapılır. Birincisi hastalanmaya, can sıkacak ve karşılaşılacak ciddi sorun ve sıkıntılara işaret eder. Bir diğer yoruma göre ise dertlerden ve sorunlardan kurtulmaya tabir edilmiştir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimizin kabrini görmek ne demek

rüyada pisuvara isemek, RÜYADA PİSUVARA İŞEMEK, rüyada pisuvar görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada paranın olmadığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada pisuvara işediğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.