Anasayfa
28 Eylül 2023, 20:54
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede arkadaşını görmek

İstiharede arkadaşını görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben uzun zamandır Rabbim den iş konusunda bir şey istiyorum bol bol dua ediyorum yalvarıyorum bundan birkaç gün önce sabah namazını kıldıktan sonra bir arkadaşımla telefondan 2 kelime sohbet ettim ve yatıp uyudum bu arkadaş rüyama geldi ve dedi ki seni rüyamda gördüm Rabbim sana istediğini verecek inşAllah hem de 66 ile verecek inşAllah dedi hocam bu ne anlama geliyor şimdiden çok teşekkür ederim


Yorum: İstiharede arkadaşını görmek

arifselim
Merhaba. İstihare yaptın mı yapmadın mı bu anlaşılmıyor. Eğer ki bu istihare ise olumlu olması ümit edilir. Ancak bir rüya olarak görmüş isen yinede sonuçta sadece bir rüyadır ve hayrını Allah’tan dilemekten başka çare ve anlamı da yoktur.

Okudunuz mu?  Rüyada kıyamet alametlerini görmek

Ayrıca bir şey olacak mı yada olmayacak mı diye istihare yapılmaz.


Yorum: İstiharede arkadaşını görmek

Kayıtsız Üye
Hocam selamün aleyküm. Bir şeyin hayırlı olup olmadıgını ögrenmek için isihareye yattım günlerce en sonunda bir rüya gördüm. Rüyam şöyleydi;
Hamileyim ve bebeğin bütün uzuvları belli olacak derecede görünüyor çok hareketli. Cok kalabalık bir ortama giriyorum ama kötü bir durum için toplanılmış değildi normal bir kalabalık bir yere gidiliyo. Daha sonra bir anda toprak kayması gibi bir şey oluyor ben altında kalıyorum ama hiç zarar görmüyorum korunuyorum resmen oradada iki sene geçmiş haberim yok hiçbi şeyden haberim yok orda duruyorum. İstihare rüyamı yorumlar mısınız hocam?

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yemek görmek

Yorum: İstiharede arkadaşını görmek

arifselim
Aleykum selam. Görmüş olduğun bu Rüyanın hayırlı mı değil mi ancak senin kalbine gelen his ile anlaşılabilir. İstiharede de önemli olan zaten kalbine gelen bu hissindir. Eğer için ferahlamışsa bu olumlu manaya işaret ediyor demektir.

Okudunuz mu?  Rüyada süpürdüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Selam hocam..
Ailemin tanidigi, evlilik niyetinde olduğum fakat kararsız kaldigim biri için ıstihare yaptım da , yorumlamakta güçlük çektim size danışmak istedim ..
Rüyamda otobüse binmek için yöneliyorum , cama tıklıyorum, şoför beni görüyor ve beni otobüse almadan gidiyor..
Sonra ben bir sınıftayım, arka sıralara oturmak istiyrum arkada yer olduğunu farkediyrium arkaya geçip oturuyorum .. yanimda bir çocuk var onunda arkadaşı var, beni birine benzetiyolar bende kime diye soruyorum, çirkin bir kadına benzettiklerini söylüyorlar gülüyorlar bide 🙂 Bende onlara küsüp ön sıraya geçiyorum . Üniversiteden sevdigim bir kiz arkadaşımms yanımdaki kişi . Deftere bir şeyler yazıyoruz, ders ile ilgili ben biraz geç kalıyorum ,Arkadaşımdan bakıp yazıyorum . Daha sonra arkadaşım bana iyice yanaşıyor, beni sırada sıkıştırıyor.. (hastaymış galiba oyle hatirliyorum ) bu arada öğretmenimiz bir ses sanatçısı imiş. Siyah bir kıyafet var üzerinde, göbek açık..
Bi de rüyamda açık şeker pembesi makaron yiyordum.. lütfen yorumlar misiniz .. iyi günler 🤗

Okudunuz mu?  Rüyada kurt görmek

arifselim
Aleykum selam. Öyle bir rüya sana açık bir işaret olmaz. Zaten istiharede önemli olan rüya değil, kalbe gelen hissindir. Bunu anlamanın yolu da, kalbinin hangi yöne meylettiğine bakmakla anlaşılır. Olumlu yada olumsuz his bir işaret olarak kabul edilebilir. Eğer hala için rahat değilse bir daha tekrar edebilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyada sakal traşı olmanın yorumu nedir?

Sevval11
Merhaba istihare duası okuyup yattım gece ve gördüğüm rüya şu
Bir cafede eski arkadaşım ile görüşücez bir kızla oturuyor beni başka masaya alıyor otur gelicem diyor bu arada yanındaki kızla wp pp da fotoğrafları varmış o kız diyorum sonra eski arkadaşıma "arkadaşında bizimle gelsin otursun istersen" diyorum kabul etmiyor sonra kız gelip oturuyor yanımıza ve kıza beni teyzesinin kızı olarak tanıtıyor sinirleniyorum sevgiliymişiz o sırada söylesene kız arkadaşın olduğunu tabi buda senin kız arkadaşın felan diye bağırıyorum sinirlenip seni rezil edicem görürsün diyorum abisine ulaşmaya çalışıyorum ona şikayet edicem ama bir türlü ulaşamayıp sosyal medyadan mesaj atıyorum sonra sinirle onun evine gidicem yolda logar kapağının yarısı açık kalmış içine düşücekken son anda kurtuluyorum onlara gidiyorum oda evde ve kız kardeşin var senin onun yerine koy beni diyorum sakın onu karıştırma diyor kardeşinin önüne oturup ağlıyorum ben onun için neler yaptım o beni aldattı diyorum sonra ona dönüp sakın beni sorma arama bidaha diyorum arayayım bari diyor sonra abisi bana mesaj atıyor abisine anlatıyorum bana tavsiyede bulunuyor onun tavsiyeleri ile biraz sakinleşip eski erkek arkadaşımla aramı düzeltmeye çalışıyorum ama oralı olmuyor o. Sonra yine onlardayım annesi beni çok sevmiş bırakmıyor hep beraber kız kardeşleri ben annesi o çarşıya çıkıcaz hepimizin üzerinde pembe bir elbise var ayakkabılarımı gitmekte zorlanıyorum ben giymeye çalışırken annesi fotoğraflar çekiyor giydim yolda yürürken galiba ayakkabım yırtılıyor ve o sırada eski erkek arkadaşım bir oyun varya yumruk atılıyor felan ona vuruyor ama sayı pek çıkmıyor anlamı nedir

Okudunuz mu?  Boşanmanın hayırlı mı değilmi diye istihareye yatılır mı

Tohat
Merhaba. Rüyanda hissetiğin gibi olumsuz duygularla uyandıysan hayırlı değildir. Fakat tersi ise hayırlıdır. Dikkat edilecek husus budur. Eğer hislerinden emin değilsen rüyanın tabirine göre olumlu olduğunu söyleyebiliriz. Bir gönül ilişkinin olacağına değer göreceğine, hayırlı bir kısmet olduğuna, güven temeli üzerinde oturtulup sağlam bir ilişkiye başlayacağına delalet eder. Allah hayırlısını bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Üst üste aynı rüyayı görmek ne anlama gelir

Istiharenamaz
Sevdiğim insan için istihare namazına yattım şu anda görüşmüyoruz ama hakkımda hayırlı mı bir daha olur mu diye niyet edip yattım ve gece rüyamda bütün kız arkadaşlarımla bir arada oturuyorduk sohbet ediyorduk bayağı gülüyorduk sohbet ortamı çok güzeldi ama herkesin üstü siyahtı acaba bunun anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Kıbrıs'a gittiğini görmek

Tohat
Hayırlı günler. Öncelikle eğer rüyandaki mutluluk uyandığın zaman da kalben hissetmiş ve mutlu olarak uyanmışsan bunu ön planda tutarak hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. Bundan emin değilsen renklere bakarak olumsuz olduğu anlamı çıkar. Yine de istiharelerine devam etmende fayda vardır. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Yasin Suresi Okumak Rüya Tabiri (Rüyada Yasin Suresini Okumak)

ist harede arkadaş , istiharede bir arkadaş görmek, istihate için yatildiginda rüyada calisma arkadaşini gorme

Bu kategoride yer alan Rüya Doğru Bir Şekilde Yorumlanırsa, Yorumlandığı Gibi Gerçekleşir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede arkadaşını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.