Anasayfa
27 Eylül 2021, 5:47

Zikir çekerken olan garip olay

Zikir çekerken olan garip olay

Volkan d.
Allahin selami uzerinizde olsun
Basimdan soyle bir olay gecti arkadaşlar. 1 ay önce Esma zikirlerinden cekiyordum. Sayisini fazla tutmuyordum. Nerdeyse her gece cekmeye baslamistim.
Allahin , can alma sifatini zikrettigim gun odadaki tv birden kendiliginden acildi. Haliyle çok korktum ve o gece uyuyamadim ta ki sabah namazını kilana kadar.
Sanirim kendi basima bir seyler yapiyim derken bir seyleri yanlis yaptim. Sizlerinde fikrini almak istiyorum cunku geceleri zikir cekemiyorum artik…
Hepinize saygilar ve sevgiler…

Okudunuz mu?  Melekût âlemi Nedir?

Yorum: Zikir çekerken olan garip olay

ACİLSERVİS
Televizyonlar ayarlanıp kendi kendine kapanabilir. Aynı şekilde zaman ayarlayıp kendi kendine açılabilir. Bunu ayarlamamış olsanız dahi kaza ile ayarlanmış olabilir.


Yorum: Zikir çekerken olan garip olay

Kayıtsız Üye
Tv ayarlamasi kesinlikle soz konusi degildi. Bizim tv de kapama ayari yapmak yanlislikla yapilacak bir kolaylikta degil.

Okudunuz mu?  Kuranın Arapça metninin Latin harflerle yazılışından okumak

Yorum: Zikir çekerken olan garip olay

Kayıtsız Üye
Kardeşim Allah adı anmaktan zarar gelmez Allah’a sığının devam edin bence. Durumdan hoşnut olmayan zikirden uzaklaştırmaya çalışan şeytani cinni bir varlık sizle eğlenmiş olabilir, Kuran-ı kerimde rabbimizin bildirdiği üzre varlar yani bunlarla iç içe yaşyoruz sonuçta, insanlara zarar verme dışında dalga geçip eğlendiklerini de duymuştum. Daha da basiti belki de uzaktan kumanda cihazınızda bir teknik sıkıntı oldu o an açtı tv yi yani, yada elektrik akımından kaynaklı bir sorun oldu bunlarda kul yapısı pek üstelemeyin derim. Allah zikir ve ibadetlerinizi kabul eylesin.

Okudunuz mu?  Hilkat ağacının meyvesi neden insandır?

kendi kendine zikir çekmek, zikir cekerken yaşadığımız olaylar

Bu kategoride yer alan Film ve Diziler hakkında yapılan yorumlar Gıybet midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zikir çekerken olan garip olay Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.