Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bisküvi görmek

Rüyada bisküvi görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda kız arkadaşımın eşiyle eczanede karsilasiyorduk. eşi ilaç alıyor du ben ilaçların parasını veriyordum daha sonra ordan ayriliyordum evime gittikten sonra bana böyle yaklaşık iki metre genişliğinde raf, rafin içindede genel olarak bisküvi kek çikolata bu tür yiyecek ne varsa raflarin içinde dolu bir şekilde göndermişti bayyaa vardı bnm ona yaptığım iyiliğin karşılığında göndermişti ben çok mutlu oluyordum bu kadar şeyi hakedecek ne yaptım ne kadar iyi biri diye düşünüyordum içimden tabir ederseniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada bir kız çocuğunun sesini duymak

Yorum: Rüyada bisküvi görmek

arifselim
Aleykum selam. Bekar kimseler için bu rüya hayırlı ve olumlu yorumlanabilir. Ancak evli kimseler için bu hayırlı manaya tabir edilmez. Bu rüya haram ve çirkinliklerden kaçınmak gerektiğine dair bir uyarı ve işaret gibi kabul edilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Balta görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bisküvi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.