Anasayfa
1 Ekim 2021, 2:30
aile
Yönetici

Eşimin dürüst olması için dua

Eşimin dürüst olması için dua

Kayıtsız Üye
Selamin Aleyküm,
genc kizken hep iyi bir es için dua ettim, esimle tanistigimda hayirliysa olsun degilse olmasin diye dua ettim ve oldu, fakat kendisini taniyamiyorum, çok aci cekiyorum. 1 senelik evliyiz, kendi evimizde farkli kadinlarla aldatmis beni, dövmeye basladi küfür ediyor, ve hemen hergün icki kullaniyor. Eskiden hiç böyle degildi, en azindan cuma namazlarini kacirmazdi, bu sene bayram namazına bile gitmedi ve sürekli yalan söylüyor. Yuvamizi kurtarmak adina ben ailemin kaldigi yere tasindik fakat eve gelmiyor günlerdir annesinde kaliyor. Ayrilmakta istemiyor sorunca ne yapacagima sastim kaldim. Ailem durumlari anlar gibi oldu, babam böyle yürümez bir evlilik niye evlendi ozaman diyd bana kiziyor.
Arkadaslar lütfen bana kocami dine imana dürüstlüge sadakate evine esine döndürecek dualar söyleyin.
Ona büyü yapildugindanda süpheleniyorum cünkü sirf bana değil annesine babasina kardesinede çok tuhaf.
Cok cocuk istiyor ama henüz cocugumuz olmadi, belkide bu sebepten bilmiorum ama yuvami Allahimin izniyle kurdum ben, bozmak istemiyorum ama hiç deger vermiyor bana.

Okudunuz mu?  İslama göre eş seçimi

yalan söyleyen eşe dua, esimin dogrucu olmasi için dua, yalan söylemesin diye dua

Bu kategoride yer alan Çarşamba ve pazar geceleri eş ile ilişkiye girmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşimin dürüst olması için dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.