Anasayfa
8 Ağustos 2022, 23:11
missa03
Abone

Ettehiyyatüyü iki kere okumak sehiv secdesi gerektirir mi?

Ettehiyyatüyü iki kere okumak sehiv secdesi gerektirir mi?

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm,

Namazda son Rekatimda ettehüyatü’yü bir kere okuyup Ama hata yapmis gibi hissedip, diğer duaya gecmeden önce, ettehüyatüyü bir daha okumak, sehiv secdesi gerektirirmi?
Diger dualar içinde bu soruyu soruyorum. Yani bir duayi okurken dilimiz mesela dönmedigi için tekrar okuyunca namaz bozulurmu?
Yoksa bu vesvese midir?

Okudunuz mu?  Hz.Mehdi'nin vezirleri ve cemaati kimlerdir ve hangi vasıflara sahiptir?

Simdiden Allah razı olsun


Yorum: Ettehiyyatüyü iki kere okumak sehiv secdesi gerektirir mi?

Hoca
Fatiha suresi ile Teşehhüdü düzeltme amaçlı iki defa okumak namazı bozmaz sehiv secdesi de gerekmez ama Unutarak Fâtiha’yı iki kere okumak sehiv secdesi gerektir (hanefi mezhebine göre)

Bu kategoride yer alan Herkes benden Kaçıyor...Sebebi ne olabilir Kısmetim mi kapalı acaba? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ettehiyyatüyü iki kere okumak sehiv secdesi gerektirir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.