Anasayfa
16 Ocak 2024, 6:30
missa03
Abone

Kibirli akraba ile imtihan

Kibirli akraba ile imtihan

Kayıtsız Üye
Teyzem çok kibirli bir insan. Karşısındaki insanı küçük görmeyi çok sever. Her gün görüşmek zorunda olduğumuzdan neyse bişey olmaz diyemiyorum. Birgün çok cana yakın Birgün çok soğuk ve mesafeli. Bakışları düşmanca. Ben nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Ona yaklaşıyorum, sıcaklık gösteriyorum sanki daha çok havalara giriyor gibi hissediyorum. Şu ana kadar hep ben insanlara adım attım insanlar sevgime sevgiyle karşılık verdi. Bu teyzem öyle değil. Sevgime kibirle karşılık veriyor gibi. Kafama çok takılıyor,, düşünce olarak çok yoruyor beni çünkü enerji emici insan derler ya. Tam olarak o. Sürat assam konusmasam dinime uygun değil. Ne yapacağımı şaşırdım. İşin kötüsü hergun görmek zorundayım.

Okudunuz mu?  Sürekli aklıma şirke düşme korkusu var

Yorum: Kibirli akraba ile imtihan

Hoca
İyi akraba ile iyi geçinmek herkesin işi, kötü akraba ile iyi geçinmek er kişinin işi
Siz zor olanı tercih edin teyze ile iyi geçinin hem rızkınıza hem ömrünüze bereket gelir.


Yorum: Kibirli akraba ile imtihan

Kayıtsız Üye
Hocam bazen dayanamıyorum giybetini ediyorum, teyzemin giybetini etmesemde edilen ortamda bulunuyorum. Sonra pişman oluyorum iyi bir kul değilim diyorum. Ama resmen zorluyor buna. Hocam bunun teyzeme bir günahı var mı o zorluyor cunku

Bu kategoride yer alan Takvim yapraklarını ne yapmak gerekir sürekli saklamak mı lazım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kibirli akraba ile imtihan Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.