Anasayfa
21 Mart 2022, 12:47
missa03
Abone

Anne baba hakkı gurbette iken nasıl gözetilir?

Anne baba hakkı gurbette iken nasıl gözetilir?

biervah
Anne babadan (evlilik vs sebeple) farklı bir şehirde yaşayan kişi malumdur ki her ihtiyaç anında yanlarında bulunamaz. Bakıma muhtaç olmayan anne babaya şu durumda iyilikte bulunmak ne şekilde mümkün olur? Nelerden mesul oluruz, bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen?

Okudunuz mu?  Kur'an-ı Kerim 'de 'Venhar' kelimesi geçiyor mu ? Geçiyor ise hangi sure ve kaçıncı ayettedir ?

Yorum: Anne baba hakkı gurbette iken nasıl gözetilir?

Hoca
Uzakta bulunan anne baba arada bir ziyaret edilerek ve en az 3 günde bir aranarak sıla-i rahim yerne getirilebilir.

Bu kategoride yer alan Kadınlarda 9 nefis 1 haya, erkeklerde ise 1 nefis 9 haya vardır deniliyorkonuyu açıklayınız başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Anne baba hakkı gurbette iken nasıl gözetilir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.