Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:50
sizden6
Abone

Bir parça meni gusül gerektirir mi?

Bir parça meni gusül gerektirir mi?

genç adam
Selamin aleykum hocam.ozur dileyerek soruyorum.
oncelikle bekarim Ben bazen gunah oldugunu bildigim halde dayanamayip masturbasyon yapiyorum ancak meni gelecegi zaman kendimi tutup meninin disari akmasini engelliyorum fakat bazen çok az da olsa(bir damla kadar) meninin yerinden koptugunu hissediyorum. Her zaman gusül imkanim da olmuyor boylesi durumlarda gusül gerekir mi hocam. Selametle…

Okudunuz mu?  Namazı tekrar tekrar kılmak

Yorum: Bir parca meni gusül gerektirir mi?

Şem’a
Meni çıkacağı sırada içerde kalmasını sağlamak sağlık açısında çok tehlikelidir. Zina korkusu olmadığı sürece kendinize hakim olun bu sizin için dünyada ve ahirette daha hayırlıdır


Yorum: Bir parça meni gusül gerektirir mi?

Kayıtsız Üye
Hocam yani sorunun ceevabı nedir?

Okudunuz mu?  Kendimi kötü hissediyorum

Yorum: Bir parça meni gusül gerektirir mi?

arifselim
Meni çıktığımı gusül gerektirir bunun cevabı budur. ayrıca meninin dışarı çıkmasını engellemek çok zararlıdır buna engel olmamak gerekir. Mastürbasyon yapmak ise sadece zinaya düşmekten korkan kişi o an için caizdir.

Bu kategoride yer alan Tevbe ettiğim halde aynı günaha tekrar tekrar giriyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir parça meni gusül gerektirir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.