Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:28
missa03
Abone

Kocamın evlilik dışı çocuğu

Kocamın evlilik dışı çocuğu

Kayıtsız Üye
Ben 14 yıldır evliyim. 4 evladımız var Allah’a emanet. Aslında hep çok mutlu bir evliliğim vardı. Bir yıl önce eşimin beni aldattığını ve bu ilişkiden bir çocuğun olduğunu öğrendim. Hâlâ inanamıyorum dediğim gibi aslında birlikte çok mutluyuz. Ben eşimden ne bir daha o kadını ne de çocuğu görmesini istedim. Daha doğrusu şart koydum, fakat endişelerim var. Böyle bir şeyi istemeye hakkım varmı? Günaha mı giriyorum? Çok düşünüyorum ama bir çıkış yolu yok. Ben kendi çocuklarımdan gizlemek istedim. Eğer çocuklarım ve aileler bunu öğrenirse kimsenin yüzüne bakamamak korkusu var. Bu şekilde evliliğimi sürdüremem.

Okudunuz mu?  Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in doğum ve ölüm tarihleri nelerdir?

Yorum: Kocamın evlilik dışı çocuğu

Hoca
Hatayı kocanız yapmış hatasını gidersin nasıl giderecekse. Bebeğin günahı yok onada acıyın ama bu işi gizli yapan koca ve o şıll.k affedilmemeli

Bu kategoride yer alan Kapalı biriyim pantolon giymek istiyorum günah mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocamın evlilik dışı çocuğu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.