Anasayfa
21 Kasım 2023, 6:24
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yüzü kararmış birini görmek

Rüyada yüzü kararmış birini görmek

nonamebus
Selamun aleykum hocam. Evliyim eski erkek arkadaşımı rüyamda ölü olarak gördüm yüzü kömür kadar siyah olmuştu. Sonrada polislerin beni aradığını görüyorum ve bu cinayeti ben yapmışım . Hayrolsun inşAllah ama onun yüzünün siyah olması beni etkiledi .yorumlar mısınız lütfen. Şimdiden Allah razı olsun


Yorum: Rüyada yüzü kararmış birini görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada yüz görülmesinin çok çeşitli anlamları olabilir. Kararan yüz iyi değildir. Günahlara ve haramlara bulaşmak manasındadır. Senin için ayrıca geçmişten kalan olumsuz izlerin hala kapanmadığına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada vücutta kırmızı benekler görmek

Ruyada mosmor yüz gormek

Merve12345
Ruyamda bizim evin içinde kapinin onunde annemi yerde gördüm yüzü mosmordu. Evdekilere seslenmeye calistim ama sesim cikmadi sonra uyandim zaten .Normalde annemin beyninde anevrizma var ona bisey olmasindan korkuyorum. Ruyami yorumlarsani sevinirim.simdiden Teşekkürler


Yorum: Rüyada yüzü kararmış birini görmek

arifselim
Allah şifalar versin annene. Normalde yüzün veya vücudun herhangi bir yerin morarması iş ile ilgilidir ve hayırlıdır. Eğer annen açısından böyle endişelerin varsa bu rüya ancak bir bilinçaltı rüya olabilir ve özel bir yorumu da olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yalın Ayak Yürümek Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda görümcemi gördüm yüzü çok çirkindi kara lekeler vardi birde kocaman iğrenç bir sivilce vardi yüzünde. Bir an sivilcemi patladi yoksa kustumu bilmiyorum ama hep benim üstüme geldi ben eşoftman istiyorum degistirmak için diğer görümcem bir tane veriyor ama çok küçük

Okudunuz mu?  Rüyada yeni doğan bebeğin öldüğünü görmenin yorumu nedir?

arifselim
Hiç hoş olmasa da böyle bir rüya tersi ile yorumlanır. Zarif, iyi ve hoş geçimli kimse ile tabir edilir. Sivilcenin patlaması veya kusması da iyi olarak kabul edilir. Bu sonuçta sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek de yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil tespih görmenin anlamı tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda amcam birini evimize getiriyor yüzü bembeyaz aydınlık birini ve onun dinen çok önemli birisi olduğunu söylüyor ve odaya giriyorlar ben adamın ayağını öpüyorum oda musade ediyor ve ben odadan dışarı çıkıyorum annemler icerdeki kişinin peygamber oluyor olmadığın soruyorlar ben de hayır peygamber değil peygamber ayak öpturmez kimseye diyorum ama yüzü nurlu biri beli alim yada şeyh olabilir diyorum ve rüya. Bitiyor

Okudunuz mu?  Rüyada yaralı birini görmek

arifselim
En isabetlisi ancak rüyayı gören kimsenin yaşamına ve durumuna bakılarak tabir edilmelidir. Genel olarak rüya sahibinin birinin emrine gireceğine ve direktiflerini yerine getirmesi gerekeceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


atilcesur
Selamun Aleyküm,
Rüyada amcamın yüzü simsiyah ve yanında eşi o da yakın bir tonda siyah idi ve bana yakın duruyordu. İleride eski komşum bir bayan yüzü bembeyaz parlıyordu. Etrafıma bir baktım sanki matem havası var ve yemekler pişiyordu, ama bir türlü anlayamadım, hayr olur inşAllah, Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil ceviz görmek ve yemek

Tohat
Ve aleyküm selam. planlamadan, öngörmeden atılan adımlar sonucunda gireceğiniz hatalar ve maddi, manevi olarak üzülmenize neden olacak durumlar yaşadıktan sonra daha hesaplı olmaya çalışarak bunun meyvesini en iyi şekilde kazanmaya delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
normal hayatımda evliyim.üç çocuk annesiyim.birde torunum var.evli olan oğlum çok uzakta yurt dışında yaşıyor.torunumda orada.rüyamda gelinimi görüyorum.normal hayatta da gelinimin gözleri kapkara ve çok iridir.rüyamda da gözleri çok güzeldi.ama yüzü simsiyah yanmıştı. bir kısmı da yanmış kağıt gibi kalkmıştı. ona diyorum ki ; böyle nerede yandın.sen geldin de benim nasıl haberim olmadı. nerede kalıyorsun diyorum.mecidiye köyde bir otelde diye cevap veriyor.nasıl geldin diyorum.taksi ile diye cevap veriyor.sitem ediyorum. Yusuf’u özledim (torunum)diyorum.bu arada üzerinde kısa kollu göbeği açıkta bırakan bir kıyafet vardı.

Okudunuz mu?  Rüyada yaşlı adam görmek

esselamü aleykum.hocam normal hayatımda evliyim.üç cocugum var ,biri evli birde torunum var.rüyamda gelinim yurt dışından gelmiş .niye haber vermeden geldin diyorum sitem ediyorum.nerde kalıyorsun dedim, mecidiyeköyde bir otelde dedi.,(normalde de yurt dışında yaşıyorlar).gözleri kapkara idi ve büyük.çok güzel gülümsedi.birde bakıyorum ki yüzü simsiyah yanmış.nerde yandın böyle diyorum.yüzünün bir kısmı yanmış kagıt gibi kalkmışdı.üzerinde göbegi açık kolları kısa bir tişört vardı.ne ile geldin dedim ,taksi ile cevabını verdi.torunum yusufu özledim diyorum.sarı bir taksiye binip gitti.cevaplarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada yeni bir eve taşınmak

Tohat
Kısmetinin açık olup hayırlı gelişmelerin gerçekleşmesi ile yaşantının güzelleşeceğine, zengin olmaya, geleceğinin beklediğinden daha iyi bir hale gelmesini işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah’tır.


rüyada birisinin yüzünün karardığını görmek, rüyada başka birinin yüzünü siyah görmek, rüyada yüzü siyah kadın görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Zikir ve zikrullah Görmek Nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yüzü kararmış birini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.