Anasayfa
27 Ocak 2024, 22:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada göbek deliğinden birşey çıkması

Rüyada göbek deliğinden bir şey çıkması

Kayıtsız Üye
Rüyamda gobek deliğimden erkek cinsel organı çıkıyordu.iki goğsumun ortasinda da meme ucu cikiyordu.gorunce korktum.ameliyatla aldirmak istedim.Disarida masmavi denize baktim.cok yuksekti.evimiz denizin ortasindaydi.ve dalgalar çok yuksekti.evde kayinim vardi.

Ruyamda denizin ortasinda bir evdeyiz.nişanlimla bulusacagim.hava yagmurlu gibi.ve hazirlik yapiyorum.Disariya baktim dalgalar kocaman ve deniz masmavi.bir kiz dalgalara karsi bisiklet suruyor.sonra aynaya baktim gobek deligimden penis cikmisti.ve goguslerimin ortasinda meme başi cikmisti.

Okudunuz mu?  Rüyada Hırsız görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada göbek deliğinden bir şey çıkması

arifselim
Bu rüya hayırlı evlatlara ve neslin devamı anlamındadır. Ayrıca kısmete, işlerinin yoluna girmesine, heyecan verici ve mutlu olacağı güzel gelişmelere tabir edilir. Esasen bu tür rüyalar kişinin durumu göz önünde bulundurularak tabir edilirse daha isabetli olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Ömer b. Hattab (r.a) görmek (İmam Nablusi)

Rüyada göbek deliğinden kurtçuklar çıkması

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam 16 yaşında genç bir kızım rüyamda göbek deliğimden beyaz kurtçuklar çıkıyordu art arda anlamı nedir?


Yorum: Rüyada göbek deliğinden bir şey çıkması

arifselim
Aleykum selam. Seni ve duygularını sömüren, art niyetli birisinden kurtulmaya ve seninde rahat bir nefes alarak huzurlu olacağına tabir edilir. Vücuttan kurtçukların çıkması daima iyi ve hayırlı olarak yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada hilal ye yıldızı yan yana görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm hocam 27 yaşında bir kadınım rüyamda kuzenimin kızı göbeğimden et parçaları çıkarıyordu sonra eliyle hepsini topluyordu ona çok rahatladığımı söyleyip teşekkür ediyordum halam ve babaannem de o etleri yiyordu yemeyin onlar haram diyordum dinlemiyorlardı yemeye devam ediyorlardı. Sonra kalkıp mutfağa gidiyordum karşıda biri vardı annesiyle birlikteydi beni gösteriyordu ve tebessüm ediyordu. Öyle uyandım iyi mi kötü mü bu rüya bilemiyorum ama bana fazlasıyla garip geldi yorumlarsanız çok sevinirim hocam sağlıcakla kalın Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada hemcinsiyle evlenmenin tabiri nedir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Huzur ve sakinlik getiren işlerin yolunda gideceği şeklinde yorulur. Attığınız adımlar seni daha iyi bir konuma getirecek ve hayatını güzel geçirmeni sağlayacaktır. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız uye
Merhaba hocam eşim rüyasında göbeğine bastırdığında yılana benzeyen solucanların çıktığını o sırada benim patates soyduğumu bu solucanların o kabin içine düştüğünü görmüş daha sonra uyumuşuz gece yarısı uyanıp salona gitmiş salonda tekrar göbek deliğine bastırınca bu defa hamam böcekleri ve en son fareler çıktığını görmüş bana seslenmiş süpürgeyi getir diye ben uyumaya devam etmişim bu arada göbeğindekiler çıkınca karnının ağrısı geçmiş evin içine doldular göbeğinden çıkıp dedi bu ne anlama gelmektedir

Okudunuz mu?  Rüyada Gelin görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Hayırlı bir rüya olmakla birlikte hayatında bazı olumsuzlukları gidermek için bir süreye ihtiyacın olduğuna hem kötü niyetli, art niyetli olan kişilerden kurtulmak hem arkandan konuşanları öğrenmenin mümkün olacağına ve işlerin düzelerek parasal anlamda iyi bir duruma gireceğine işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Halüsinasyon Görmek

rüya da göbek te bir şey çıkması, Göbek deliğinden penis çıkması, rüyada göbek deliğinden bir şey çıkması

Bu kategoride yer alan Rüyada hediye almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada göbek deliğinden birşey çıkması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.