Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çaydanlık görmek

Rüyada çaydanlık görmek

Kayıtsız Üye
Öncelikle selamünaleyküm kardeşlerim büyüklerim ben yaklaşık 2 hafta önce istişare namazı kıldım bulunduğum durumdan hayırlısını dilemek ve şerin bulunup bulunmadığını anlamak adına yapmıştım rüyamda bir metal ve parlak siyah kulplu çaydanlık ve biraz açık bir kadın gördüm kıyafet falan hatırlamıyorum yani sadece ten rengi açık bir kadındı bu gördüklerim nasıl yorumlanır şere mi yoksa hayra mı yorulur ayrıca şeyi merak ediyorum 2 hafta önce gördüğüm bu rüyanın hayır veya şer olması şuan için de geçerli midir yoksa tekrar mı istişare etmeliyim Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada cinlere dönüşmek

Yorum: Rüyada çaydanlık görmek

arifselim
Aleykum selam. Her rüya zamanında tabir edilmelidir. İstihare için ise bugünde yorumlanabilir. Çünkü istihare işareti ya olumlu yada olumsuzdur o kadar. Bu gördüğün rüyan çok açık bir işaret vermez. Kalbine gelen hissin sana daha isabetli işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada et pişirmek

çaydanlık görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada demir paralar görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çaydanlık görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.