Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tayt giymek

Rüyada tayt giymek

Emre574
Selamün Aleyküm Hocam bugün kız kardeşim rüyasında benim siyah beyaz desenli bir tayt giydiğimi sonrasında yatağa girip üstümü battaniye ile örtüğümü görmüş bir erkeğin hakkında böyle bir rüya görünmesi yani bunun tabiri nedir hocam? Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada ünlü birini görmek

Yorum: Rüyada tayt giymek

arifselim
Aleykum selam. Erkek veya kız için tayt giymek aynı manada yorumlanmıştır. Bu rüyada tayt giyen kişinin zarar etmeyeceği işlere gireceğine, kendi isteklerine uygun bir ev sahibi olacağına ve güzel bir mekanda bulunacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada uzun saçlı birini görmek

rüyada tayt giymek, Ruyada siyah tayt giymek, rüyada kısa tayt giymek

Bu kategoride yer alan Rüyada tahta sandalye görmenin yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tayt giymek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.