Anasayfa
16 Temmuz 2022, 23:12
missa08
Abone

Kredi çekilen evde bekar bir kız olarak ne yapmalıyım?

Kredi çekilen evde bekar bir kız olarak ne yapmalıyım?

Kayıtsız Üye
Hocam ben bekar bir kızım. Annem sıkıntıya girdi ve kredi çekti. Caiz olmadığını haram olduğunu söylüyorum ama pek üstüne varamiyorum çünkü çok sıkıntı çekiyor. Yani ne de yapsam beni dinlemez gider yine çeker, bundan ben sorumlumuyum? Ayrıca annem eve şeker yağ alıyor, bunlarla pişen yemeği yesem, giyiside alacak, bunları giysem bana günahı var m?

Okudunuz mu?  Mehdi'den hemen önce şamdan süfyani diye birinin zuhur edeceği doğrumudur?

Yorum: Kredi çekilen evde bekar bir kız olarak ne yapmalıyım?

Hoca
Anne babanın işlediği günah onlara aittir çocuklar bundan sorumlu tutulmaz.
Annenin bütün kazancı haram değilse yemek de yenir evde de kalınır

Bu kategoride yer alan Formalite olarak anlaşmalı olarak boşanmada imam nikahı bozulurmu ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kredi çekilen evde bekar bir kız olarak ne yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.