Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Rusya’da Olmak

Rüyada Rusya’da Olmak

Kayıtsız Üye
Esselamunaleykum.rüyamda rusyada mustakil bir evin bahçesindeyim.yerlerde bilege dek kar var.birkaç baskurt türkü (ordaki etnik bir topluluktur) eve gelip bana pek çok kez kirbaçla vurarak gidiyorlar.sonra gelip gönlümü almak için saksi içinde güzel bir çiçeği hediye olarak veriyorlar.ayrıca sanki tan yeri ağariyormuş gibi bir gün ışığı var.rüyayı görüp uyandığında ise güneş yeni doğaya baslamişti.telefondan yazdığım için imla hatalar olmuştur çok özür dilerim.yorumlarsanık sevinirim.saygilar

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimiz ile medine'ye hicret ederken görmek

Yorum: Rüyada Rusya’da Olmak

arifselim
Ve aleykumusselam. Güzel ve hayırlı bir rüyadır. Bu rüya işlerinin açılacağına, manevi açıdan olumlu gelişmeler yaşayacağına ve başkalarından güzel destekler göreceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada Rusya’da Olmak

Kayıtsız Üye
Çok sağolasın abim.ELHAMDULİLLAH

Okudunuz mu?  Rüyada Patates Görmek (imam nablusi)

Rusyada olmak

Bu kategoride yer alan Rüyada peygamberimizin yüzünü göremenek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Rusya’da Olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.