Anasayfa
5 Ekim 2021, 23:58
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ceket giymek

Rüyada ceket giymek

Kayıtsız Üye
Merhba bn bekar bir baynim rüyamda yesil ceket pantolon giymistim ozellikle ceket eski arkadaşlarımin oldugu br ortamdaydim ozel bir davetmis gibiydi kuru kahve gordm ve tanimadik bir bayanin parmaginda yuzuk gördüm soruyodum yuzuklerini ozellikle giydigim yesil kiyafeti yorumlarmisinz lutfen

Okudunuz mu?  Rüyada cin tarafından götürülmek

Yorum: Rüyada ceket giymek

arifselim
Merhaba. Gördüğün tüm ayrıntılar hemen hemen aynı manaya yakın bir şekilde yorumlanır. Bir genç kız rüyasında kahve gördüyse iyi bir evlilik yapacağına işarettir. Ayrıca mutluluğa, kısmete ve sevineceğin gelişmelerin olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Çınar görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada ceket giymek

Kayıtsız Üye
Cok teşekkür ederm Allah razı olsn çok zor gunler geciriyorum umarim kurtulusumdur


Kot ceket

Sibellammm
Hayırlı günler dilerim… Rüyamda sevdiğim yakın bır arkadaşım davetim üzerine benım evıme geliyor ve ılk kez geliyor. Ben odamı topluyorum ve aşagıya iniyorum arkadsimı alıp yukarı çıkmak için. Arkadsımın elinde bir açık mavi kot ceket, kırmızı siyah bir pantolon ve birkaç küçük kitap var. Sonra bana diyor bu ceketi sana getirdim marka bir ceket bak diyor, ben bu baya buyuk bana olmaz diyorm denıyorum yıne de.deneyınce tam olduğunu goruyrm sonra pantolon ve kitabı da gırıste asansor varmış orda bırkaç kadın goruyoruz bırakıyorz elımızdekıleri oraya ihtiyacı olan buradan alsın diye soyluyoruz ve uyanıyorum yorumlarsanız çok sevinirim…

Okudunuz mu?  Rüyada çirkin kız cocuğu görmek

arifselim
Çok hayırlı ve özel rüyalardandır. Rüya sahibinin durumuna göre rüya yorumlanmalıdır. Genel olarak işlerinin bambaşka bir seviyeye yükseleceğine ve hayatın ona getireceği sürprizlere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ceket

Bu kategoride yer alan Rüyada deccalin ordusuyla savaşmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ceket giymek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.