Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:15
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında Kabe görmek

İstihare rüyasında Kabe görmek

Kbraa
Merhaba hocam ben görüştüğüm biri için istihare yaptırdım ilk yaptırdığım istiharede yatan kişi kırmızı etin de olduğu kötü bir rüya gördü hayırsız dedi ben de çok dua ettim istihare hayra çıksın diye .5 6 ay sonra tekrar başka birine istihare yaptırdım rüyada Kabe’yi görmüş başka birine daha yaptırdım o da Kuran sohbet görmüş neye yorarsınız.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında balık görmek

Yorum: İstihare rüyasında Kabe görmek

arifselim
Merhaba. İstihare başkasına yaptırılmaz. Başkasına istihare yaptırmak mekruhtur yani sünnete terstir. Herkesin kendisi istiharesini yapmalıdır. Ayrıca mutlaka evlilik ile ilgili bir adım atılmalı ve o kişi hakkında gerekli istişareler ve araştırmalar yapılmasına rağmen kararsız kalınırsa ancak o zaman istihare yapılabilir.

Okudunuz mu?  İstiharede evleneceğin kişiyi görmek

istiharede kabeyi görmek, istiharede kabe görmek, istihareye yattım rüyamda kabeyi gördüm

Bu kategoride yer alan İstiharede kırmızı kurdele görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında Kabe görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.