Anasayfa
21 Mayıs 2023, 0:13
itikad
Yönetici

Cin musallatı ya da kendinizde büyü olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Cin musallatı ya da kendinizde büyü olup olmadığını nasıl anlarsınız?

arifkaraduman
Selamu Aleyküm,

Bu konudan çok muzdarip insan var ve maalesef herkes aklına geldiği gibi bir paylaşımda bulunuyor. Kulaktan dolma bilgi çok ve fazlaca istismar ediliyor. Doğru ile yanlışı ayırt etmek de zorlaşıyor.

Size mevcuttaki durumu biraz anlatmaya çalışayım
Cinlerle uğraşan kişiler (sınıflandırma bana aittir);

Din görevlisi: eğer keşfi açık değilse cinleri göremez size dua tavsiyelerinde bulunur musallatın çıkıp çıkmadığını bilemez. Güçsüz musallatlarda yapılan dualar fayda eder.

Okudunuz mu?  Mikroskop çeşit ve özellikleri nelerdir

Keşfi açık din alimleri: bu tür insanları bulursanız sımsıkı sarılın. Sadece musallatınızdan kurtulmazsınız dünyanız da ahiretiniz de düzene girer.

Cindar hocalar: cinleri görebilirler ve musallatı çıkartma kabiliyetleri vardır fakat mertebeleri çok farklıdır. Musallat çıkartma işlemi sırasında içerideki cin akrabalarından yardım ister, kalabalık bir şekilde saldırıya geçerler. En başta hoca ve ailesine saldırırlar. Eğer cindar hoca kuvvetli değilse sizdeki musallata gücü yetmez. Bu durumda musallat olan cini yaralar ya da bağlayarak hapseder. Bir süre sonra musallat etkisini (bazen daha da artırarak) devam ettirir.

Okudunuz mu?  Kırmızı lahana guatr yaparmı ?

Müflis cinlerle çalışan cindarlar: bu insanların yaşantısına bakın. İçki içenleri bile vardır. Sizin yanınızda çekinmeden küçük bir günahı bile işliyorsa o insanla bir daha görüşmemek üzere oradan uzaklaşın. Çünkü bu insanlar (dini açıdan) iflas etmiş cinlerle çalışırlar. Cinleri çok kuvvetli olabilir ama eninde sonunda bu insandan zarar görürsünüz.

Okudunuz mu?  Hacamat Yapıp Kazanç Elde Etmek Caiz Midir?

Çok fazla musallat çıkartma seansında bulundum. Merak edebileceğiniz bir suale cevap vereyim: öyle filmlerdeki gibi saçma bir şekilde değil 🙂 Musallat çıkartma, büyü bozma işlemi ehlinin elinde çok ama çok kolaydır. Musallatlı kişi en küçük bir zarar görmez. Tabi ki bunlar musallatı çıkartan hocanın gücü ile alakalı.

Okudunuz mu?  Şeytanın sayısı 666 mı?

Sizde musallat olup olmadığını nasıl anlarsınız? Malumunuz üzere insan çok üzülse karnı ağrıyabilir, çok sıkılsa başı ağrıyabilir, heyecanlansa kalbi hızlı çarpar. Ruhun bedene olan etkileri gibi musallatın da bedene olan etkileri vardır. Bunlardan bazıları ise:
Enseden başlayıp başa doğru çıkan ağrılar,
Göğüste sıkışmalar,
Kalp ritmi bozukluğu,
Kollarda sebepsiz uyuşma,
Uyku düzeni bozukluğu,
Sürekli yorgun hissetmedir.
Bu belirtilerden bazıları ya da hepsi sizde varsa musallat olabilir. Doğru teşhis için cinleri olan (cindar) bir hoca tarafından bakılması gerekir.

Okudunuz mu?  Musa Topbaş Kimdir?

Başlıca büyü belirtileri ise:
Ayak altlarında yanma ve sık idrara çıkmadır.

Daha çok bilgi almak isterseniz konu altında mesaj yazabilirsiniz ya da bana mesaj gönderebilirsiniz.


Yorum: Cin musallatı ya da kendinizde büyü olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Kayıtsız Üye
Sürekli içim de bir sıkıntı var ve yalnız kaldigimda çok korkuyorum başka varlıklar var sanki hissediyorum . Sinirleniyorum . Bazen sınır krizi geçiriyorum gogsum daraliyor ve kalbim çok aciyor. Başımda iki üç güne bir bir ağrı oluşuyor ve hapla geçmiyor yorgunluk var ellerim ayaklarım kollarım karıncalanıyor uyuşuyor. Korkuyorum.

Okudunuz mu?  Zilhicce ayının fazileti. Zilhicce hangi aydır, önemi nedir?

Yorum: Cin musallatı ya da kendinizde büyü olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Kayıtsız Üye
Gece kalkarak yapılan gece ibadetleri ni sürekli yaptığınızda farkı görürsünüz.


Yorum: Cin musallatı ya da kendinizde büyü olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Kayıtsız Üye
Psikolojik olarak depresyon geçirir. Takıntılar ve şeytandan gelen telkinler olur. Zorlayıcı ve bir birine zıt düşünceler olur. Cinsellikten olağan üstü zevk alır. Harama bakmak ve şehvetle bakmak gibi günahlar işler. Aşık olabilir.Davranışlarının dış dünya ile bağlantıları olduğunu düşünür. Kendi kendine güler. Insanlardan korkar. Çalışmak istemez.Evlenmek istemez. Sürekli kendi kendine sorular sorar. Kötü telkinler alır. Geçmiş ve gelecek ile ilgili yorumlar ve negatif düşünceler ile meşgul olur. Evinden dışarıya çıktığında nereye giderse gitsin hiç bir ferahlık, keyif, yada bir huzur duyamaz. İbadette zorlanır. Çürümüş bazı sebzelerin kokusunu bazen duyabilir. Yazısı bozuk olabilir. Okul, evlilik, iş hayatı olumsuzdur. Bir filmi gerçek insanları o an canlı izliyormuş gibi olabilir. Defalarca aynı davranışları tekrarlıyabilir. Bu belirtilerin bir kısmı varsa musallat yada büyü vardır.

Okudunuz mu?  Behlül Dana Hayatı biyografisi

musallat, Büyü , Cin musallat olduğunu nasıl anlarız7

Bu kategoride yer alan Şeytanın Özellikleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cin musallatı ya da kendinizde büyü olup olmadığını nasıl anlarsınız? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.