Anasayfa
17 Nisan 2023, 20:27
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede at görmek

İstiharede at görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Ben erkek arkadaşımla evlilik kararı aldım ve ailemin de buna karşı çıkması üzerine istihare namazı kıldım. Rüyamda bir tarlada kahverengi bir atın konuşturduğunu gördüm. Ve ne olduğunu anlamadan atın ipinin elimde olduğunu farkettim. Daha sonra abimin yanında beyaz gömlek giymiş bir arkadaşıyla yanıma doğru geldiğini gördüm. Atı bir kamyonete bindirdi üzerine beni oturttu benim kucağıma da kendi oturdu. Araç durduğunda ise bir baktım ki at bir resimmiş. Tablo gibi ve gözü aşınmış. Araçtan kendi indi ve beni orada bıraktı. Sizce ne yapmalıyım?

Okudunuz mu?  İstiharede erik ve turp görmek

Yorum: İstihare rüyasında kırmızı beyaz görmek

arifselim
Aleykum selam. İstihare demek kalbin bir yöne meyletmesi demektir. Bu rüyan genel olarak bakıldığında olumlu olarak yorumlanmaz. Esas önemli olan istihareden önce istişare etmektir. İstişarelerde bir karar veremeyen kişi ancak o zaman istihare yapabilir. Aksi takdirde istihare yapılsa bile bir anlamı olmaz.

Okudunuz mu?  İstiharede koli görmek

Yorum: İstiharede at görmek

Kayıtsız Üye
İyi günler, izdivaç için istihare yaptım ve hatırladığım kısmı ile anlatmak istiyorm yorumlarsanz sevinirim.rüyada birşeyler den kaçıyordum tedirgin oldugumu hatırlıyorum birde at gördüm arabanin arkasında ben ve yanımda at vardi zayif beyaz bir at ,birde bicok farkli rüya görüyorum bunlarin alaksi yok hepsini ayrı ayri mi yorumlamak gerekir

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında aydınlık odada olduğunu görmek

Yorum: İstiharede at görmek

arifselim
Hayırlı günler. İstihare rüyası ancak çok açık ve çok berrak görülürse işaret olabilir, yoksa açık bir işaret olmaz. Çünkü istiharedeki en önemli işaret, kalbinin bir yöne meyletmesi ve bir his ile hissetmesidir. Şunu da unutmamak lazım, istihare en son gelir mutlaka öncelik istişare etmek olmalıdır.

Okudunuz mu?  İstiharede yumurta kırmak

burcukaplan
Merhaba. Ablam benim için kardeşimin kaderi nasıl olucak niyetiyle istihare yapmış. istiharesinde çölde atın üzerinde çok hızlı bir şekilde gidiyormusum. Agzim Burnum beyaz peceyle kapaliymis sadece sürme çekili gözlerim görünüyormus üzerimde beyaz uzun elbise varmış. nereye gidiyorsun diye bana seslendiginde cihad etmeye gidiyorum diye bağırıyormuşum sizce bunun yorumu nedir?

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında sarımsak görmek

Merhaba. Ablam benim adıma istihare yapmış kardesimin kaderi nasıl olucak diye ve istiharesinde ben bir çölde atin üzerinde bembeyaz bir elbiseyle ileriye doğru çok hızlı bir şekilde gidiyormusum. Sadece gözlerim gorunuyormus geri kalan her yerim beyaz elbiseyle kapaliymis. nereye gidiyorsun diye sorduğunda ben ona cihad etmeye gidiyorum diye bagiriyormusum atın üzerinde hızla giderken. lütfen yorumlar misiniz ne demek bu ? teşekkür ederim şimdiden.

Okudunuz mu?  İstiharede araba görmek

arifselim
Merhaba. Görülen rüya güzel olabilir ama böyle bir konu için veya böyle bir niyetle istihare yapılmaz. Dinimizde inancımızda öyle bir şey yoktur. İstihare çok farklı konular için yapılabilir. Ama ileride neler olacak veya kaderim nasıl gelişecek diye kesinlikle istihare yoktur.

Okudunuz mu?  İstiharede okul ve öğrenci görmek

seymaaa
Annemle aynı gün biri için istihareye yattık. Bir kişinin benim için hayırlı olup olmadığını görmek için.. Annem rüyasında, hastanede olan fakir bir aileyi ziyaret etmiş ve onlara açık yeşil, beyaz gibi renkleri olan pijama takımı verdiğini görmüş. Etrafta açık sarı gibiymiş. Ben de rüyamda beyaz, dumanlı gibi bir yerde bana doğru gelen kahverengi bir at gördüm ve üstünde de biri vardı.Bu rüyalardan hangi anlamı çıkarmalıyım ?

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında örümcek görmek

Birinin benim için hayırlı olup olmadığını öğrenmek için annem de ben de istihareye yattık. Annem rüyasında hastane olan bir fakir aileyi ziyaret ettiğini ve onlara açık yeşil, beyaz renkleri olan pijama takımı verdiğini görmüş. Etrafı da açık sarıymış. Ben de rüyamda beyaz, dumanlı bir yerde üzerinde yüzü görünmeyen biri olan, bana doğru koşan kahverengi bir at gördüm. Bu rüyalardan hangi anlamı çıkarmam gerekiyor?

Okudunuz mu?  İstihare namazı nasıl kılınır ve duası

Tohat
Kendi istihareni kendin yapman daha efdaldir. Ayrıca görüldüğü üzre rüyalardaki renkler ve olaylar belirleyici ve kesinlik taşımayan durumlardır. Bu nedenle uyanırken güzel hisler taşıyıp taşımadığın kişinin hakkında hayırlı olup olmadığı kanaatine varmanı sağlayabilir.


istiharede at görmek, istiharede at gormek, siyah at

Bu kategoride yer alan İstiharede Görülen Siyan ve Kırmızı. Önemli! başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede at görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.