Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevgilinin yanına yatmak

Rüyada sevgilinin yanına yatmak

Kayıtsız Üye
Rüyada nişanlının yanına yatmak
Selamunaleykum rüyamda nisanlimin yanında yatakta yatıyordum ama uyumuyorduk yattığı yerden biriyle konuşuyordu az öteden birini eleştiriyordu bende eleştirme boşver dedim evde dedem vardı cebinden 10 lira çıkarttı bana verecek sandım vermedi

Okudunuz mu?  Rüyada Sevdiğinle Aynı Evde Olmak

Yorum: Rüyada sevgilinin yanına yatmak

arifselim
Aleykum selam. Güzel bir rüyadır ama özel bir şekilde tabir edilmez. Bir görüşe göre ise, parayı sana vermemesi bazı rahatlıkların eksik olmasına ve her isteğinin olmayacağına yorumlanır. Elbette bu sadece bir rüyadır ve Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada şimşek çaktığını görmek

Yorum: Rüyada gemide sevgilinin yanına yatmak

Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm hayırlı sabahlar. Sevgilimin benim için hayirli kisi olup olmadigini ogrenmek içinbu gece istihareye yattim. Evlilik yolunda ilerliyoruz çünkü aşırı ciddi bir iş. Gece boyunca rüya gorup görüp uyandım hicbi ruyam kötü karanlik ve korkutucu degildi. Ama sadece en son gördüğüm ruyayi hatırlıyorum bana degisik geldi yorumlarsaniz çok mutlu olurum. Ruyamda masmavi bir denizde krem rengi bir gemideydik koltuklari geminin duvarlari falan beyazimsi kremdi. Hava çok guzeldi. Babam la oturuyoduk ve bir garson gelip ne yemek istedigimizi sordu babam ise pisirilmis kirmizi gul istedi içinde beyaz yapraklarida olani istedi. Getirildi ve ilk babam yiyip güzel oldugunu soyledikten sonra bende yedim begendim ve yan koltukda yakin akrabalarimdan biri oturuyodu ona da ikram ettim sonra arka koltugumda sevgilim uzaniyodu benimle konusuyodu gülümseyerek bende yanina kivrildim koluna basimi koyup ona sarıldım mutlu bir sekilde konusuyoduk sonra uyandim.

Okudunuz mu?  Rüyada salatalık Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada sevgilinin yanına yatmak

arifselim
Aleykum selam. Görmüş olduğun rüyan hayırlıdır ve olumludur. Ancak istiharede önemli olan rüya değildir. Önemli olan işaret kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hissindir. Bu kalbin bir yöne meyletmesi kişiye en isabetli işaret olarak kabul edilir. Ayrıca istihareden önce mutlaka istişareler yapmak ve buna rağmen kararsız kalmak gerekir.

Okudunuz mu?  Rüya tabiri: Manda görmek (İmam Nablusi)

rüyada sevgilisinin yanına uzanmak, rüyada sevgilinin üstüne uzanmak, rüyada eski sevgili yanina uzandığını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Şehit Ömer Halisdemir görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevgilinin yanına yatmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.