Anasayfa
1 Ocak 2023, 17:23
sizden94
Abone

Eşim benden soğudu

Eşim benden soğudu

Ehlena
Selam un aleykum ,11 yillik evli 3 cocuk annesiyim.Esim geçen yil bir kadın oldugunu ogrendim ,hata yaptigini beni sevdigini soyledi affettim.olaydan 6 7 ay sonra hamile oldugumu ogrendim .esimin maddi sıkıntıları borclari vardi.hamileyken benden soğuduğunu artık beni sevmedigini onu mutlu edemedigimi soyledi.Temizlige dikkat etmemem ona ilgi gostermememmis hatalarım.Bende degisebilecegimi soyledim .Doğumda n sonra ailesiyle parasal konular yüzünden arasi acildi bu mevzular yine gundeme geldi ,ailesiyle kinustu ve deneyelim dedik ,ama eşim ailesiyle calistigi isi de birakti onlarla da görüşmüyor ve biz hala ayniyiz .Hala bana soguk benimle uyumak istemiyor .Bana nefsinin uyanmadigini soyluyor .Evimizi sattik isi için borçlarını kapatti .Evin e bakıyor cocuklara maddi anlamda ilgileniyor .Ama isi mi değilmi bilmiyorum .İki gece var ucunci gece çalışıyor evde olmuyor .aldattığı kadin evli ve cocuklu .Uzun oldu ama anlatmaklada bitmiyor .Ne yapmalıyım ne dusunmeliyim ?esim beni sevmiyormu gerçekten yada pskilojisimi bozuk,kadin mi onu yönlendiriyor nolur yardim edin ??

Okudunuz mu?  Bazı arapça kelimelerin türkçe anlamı

Yorum: Eşim benden soğudu

Kayıtsız Üye
Yani bir taraf istemediği zaman o kadar zaman geçmişte olsa belki zorlamamak en doğrusu olacaktır. Neticede şu aşamadan sonra eşinizin sizi tekrar sevmesini sağlamanız oldukça zor gözüküyor.


Yorum: Eşim benden soğudu

Kayıtsız Üye
Seni aldatmış ve seninle yatmayan birinden ne beklersin ? Gözünün dişarıda olduğu açık değil mi ? Zaten seni de beğenmemeye başlamış, belli ki diğer şırfıntılara imreniyor. Ben olsam onun çocuğunu bile doğurmazdım. Yemin ediyorum benim eşim böyle bir şey yaparsa yüzüne bakmam bir daha. Ömrüm boyunca yalnız yaşarım, onunla yaşamam. Yeni moda da evli kadınların evli erkekleri ayartması olmuş veya evli erkeklerin evli kadınları… Bela okumak istemiyorum ama Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın.

Okudunuz mu?  Din ve İman ile ilgili Şüpheler?

eşim benden soğuduğunu söylüyor ne yapmalıyım, eşim benden soğudu, kocam sogudugunu sóyledi

Bu kategoride yer alan Ben müneccim miyim? demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim benden soğudu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.