Anasayfa
7 Nisan 2023, 8:48
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada örümcek görmek

Rüyada örümcek görmek

avni
Selamün aleyküm.

Kıllı büyük bir tarantula 6 bacaklı tezgahta yürüyordu karşısında cüzdan boyutunda bir kafesin içinde muhabbet kuşu vardı
kafası ve kuyruğu kafesin dışındaydı. Örümcek yaklaştı kafesin içine girdi sıkıştılar sonra ben kafes kapısını açtım örümcek çıktı gitti kapıyı kapattım. Bunun bir anlamı olabilirmi nasıl yorumlarsınız ?


Yorum: Rüyada örümcek ve kuş görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada siyah tarantula görmek iyi olarak yorumlanmaz. Siyah tarantula gören kişi özellikle de iş hayatında veya maddi anlamda elde ettiği başarılarını kıskanan ve kötülüğünü isteyen birisinin olduğuna işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ruyada tuylu orumcek gormek

Kayıtsız Üye
SELAMIN ALEYKUM
Ruyamda odamda besledigim (gercekten besliyorum) ciceklerin içinden bocekler cikiyormus. Birkac tane tuysuz siyah bir tane onlara nispeten daha buyukce tuylu siyah bir orumcek goruyorum. Bunlar sanirim ben uyurken beni sarmislar. Yine de odamdaki cicekleri sevdigimi ve kaldirmak istemedigimi soyluyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü balık görmek ne demektir

Diger rüya bilincalti olabilir bilmiyorum. Muzik yapan bir kiz var is gorusmesine gitmis. Is ilani veren de piyano calan baska bir kiz. Piyano calan bu kiz, yaninda sanirim gitar veya keman calmasi için is ilani vermis. Neyse bu kızı ise aliyor. Beraber birkac kisiden olusan , hemen herkesin baska bir muzik aleti caldigi , beyaz isiklarin sahneye vurdugu bir orkestraya katiliyorlar. Piyano calan kiz beyaz elbise giyinmis tam o sirada ise aldigi kiz ortadan kayboluyor disarida acil seyler olmus (o kismi net hatirlamiyorum) ve geri donup piyano calan kiza da haber veriyor bu yuzden kimse bir sey calamadan sahne iptal oluyor diyebiliriz.

Okudunuz mu?  Rüyada ölen birisini görmek

Bir diğer rüya sahip oldugum arabanin bakimi yaptirmak istiyor babam. Arabayi cekiyor yagina bakalim diyor. Arabanin yagina bakiyoruz bayagi fazla siyah yag..bunu yakmis misin komple degistirmek mi lazim gibi konusuyor. Sonra guya benim regl kanim olan pedin uzerinde çok az kan var uzerinde de araba yagi var. Babam bunu beni utandirmamak için bana gostermemeye calisiyor ve saklayip atiyor.

Boyle garip ruyalardi. Hepsini bugün gördüm. Yorumlayandan ALLAH razı olsun.


Yorum: Rüyada örümcek görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanızın yorumu şu şekildedir. Evinize misafir olarak gelecek olan kişileri sembolize eder ki siz bu kişilerden hiç haz etmediğiniz gibi uzak durmaya çalışarak sınır koymaya çalışıyorsunuz. Fakat bu yeterli olmuyor.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini hasta görmek

İkinci rüyanın olumsuz bir yönü yoktur. Neşeli günlere ve olaylara göz kırpıyorsunuz demektir. Yani sevinç ve neşe duyacağınız günlerin yakın olduğuna işaret eder. Yaşamaktan keyif duyacağınız bir hayata sahip olmanın mutluluğu içinde olacaksınız şeklinde tabiri bulunmaktadır.

Üçüncü rüyanıza gelince takva sahibi olarak ahlakınızın güzelleşeceğine, imanına önem vermeye, Allah yolunda olmaya, davranışlarına özen gösterip Allahu tealanın istediği şekilde davranmaya delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinin eve misafir olarak gelmesi

Kayıtsız Üye
Hayirli gunler efendim.benimde bir sorum vardi Allah razı olsun oncelikle.Ruyada yabanci bir adam bize geldi ama ayaklari dize kadar at ayagiydi.Babmla bizim evde sohpet ediyorlardi.Ardindan bir ag oren orumcek tarafindan sürekli kovalanip duruyordum.En son oldurmustum onu.Kapi caliyordu ve kapiyi tam acarken bizim evdeki yabanci adamin küçük ogluydu.Onun da ayagi at ayagiydi.Evimizin balkonunda demirler cikartilmisti bende dusmekten korkuyor ve agliyordum.evimizin televizyon unitesinin arkasinda bir orumcek agi bulunuyordu.Ardindan pemcereden bizim komsunun oglu baska bir memlekete gidecek diye disarda ailesinin çok agladigini gördüm.Ruyamda çok mutsuzdum yasama sebebin kalmamis bir sekilde çok karamsardim.Allah hayirlara cikartsin isAllah.


Tohat
Hayırlı günler. Başarılarınızla çevrenizdeki ve daha geniş bir çevreyi kapsayacak şekilde insanları etkileyerek nam salacağınıza asil bir karakter olarak anılacağınıza, zarar vermeye alışkın olan bir kimseyi kendi hayatınızdan uzak tutmaya delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ölü Birini Görmek : Rüyanın Yorumu Nedir?

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm.. Rüyamda güya evi temizlemediğim için sandelye kenarına örümcek ağ yapmış ve ben bir kısmını bozdum hatta elimde ağı tuttum,katladım.. Gerçekten güzelmiş ve dedikleri gibi sağlammış diye düşünüyordum küçük örümcekte kaçtı.. Bi anlamı varmıdır peki?

Selahumalleyküm hocam rüyamda eve girerken büyük örümcek ve ağı vardı kapının girişine büyük bir ağ sardı ve örümcek kolama gelip beni ısırdı acı hissetim ve kolumsaki damarlar belirleşti kalınlaştı damarım büyüdü ve sabah uyandımda hala etkisindeydim sanki hala kolumda gibiydi yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada ölü inek görmek neye delalettir?

arifselim
– Aleykum selam. İlk rüya, dikkatsizliğin ve düşünmeden edilen sözlerin bedelinin ağır ödeneceğine ve pişman olunacağına yorumlanır.

– Aleykum selam. Bu rüya ise, işlerin yolunda yürürken hiç beklenmedik bir borcun altına girilmesine ve büyük sıkıntılar yaşanmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Hocam rüyamda bir caminin içindeyim camide iki tane yengece benzeyen hayvan var. Görünüşü yengeç gibi ama kolları çok uzun. Bu hayvandan büyük olanı gözüme çarpıyor önce tam ona bakarken kollarını yukarı kaldırıyor ve hayvan patlıyor ve hayvanın içinden yüzlerce örümcek etrafa dağılıyor ama benim üzerime doğru gelmiyorlar ve bende hiç korkmuyorum. Daha sonra 2.hayvana bakıyorum onada aynısı oluyor içinden örümcekler çıkıyor ama diğerine göre daha az . Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada ölümden korkmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bir rüya olarak tabir edilmektedir. Camide gördüğün örümceklerin çok olması dini vecibelerini yerine getiren, ibadetlerini aksatmamaya özen gösterip hal ve davranışlarına dikkat eden kimseler ile yakın ilişkilerde bulunarak bu kişilerle aynı ortamlarda bulunacağını gösterir. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Babam banyoda yerde yatakta yatar gibi yatıyordu duvarları tavanı etrafını örümcek ağları sarmıştı 2 tane örümcek kafasının üstündeydi babama dedim baba napıyorsun örümcekler var kafanda babamın suratı ürkekti kalktı örümceklere eliyle silkeledi vurdu kafasından attı uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada ölen birini canlanmış görmek ve mevlüt yapmak

Tohat
Hayırlı gelişmelerin habercisi olarak tanımlanmaktadır. Bu tür rüyalar gören kimsenin huzur, mutluluk, evlilik gibi kısmetlerinin art arda sıralanmasına güzel günlerin ve olayların yaşanmasına, bugünden daha iyi bir geleceğe nail olmaya delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Bilal ASLAN
Saleyküm Sn. Hocam.
Rüyamda bir bahçede küçük bir insan topluluğu var (10-20 kişi gibi, tam sayıyı bilmiyorum), orda örümcek ağı görüyorum. sonra başlarındaki 2 yönetici kişi (onları tanıyorum) çok emek vererek bir şey oluşturup havaya kaldırıyorlar. bende onlara bakarken büyük beyaz bir örümcek ve ağı kafama takılıyor. korkup ellerimle kurtulmaya çalışıyorum.

değerli yorumlarınız için tesekkür ederim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün topluluk gerçekte de bir topluluk, meclis içerisinde bulunacağına delalet eder. Çevrenden bir kimsenin uzun süre sabrettiğin omuzlarına yük oluşu, sana zahmet edişi nedeniyle onu kendinden uzaklaştırmaya çalışarak rahat bir nefes alacağının işaretidir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş babamın tabutta canlanması

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda iş için biriyle görüşmeye gitmiştim. Odanın orta yerinde desenli kocaman bir örümcek ağı ortasındada 1 lira büyüklüğünde çok da büyük olmayan bir örümcek vardı. Örümcekten kimse rahatsız olmuyordu. Bir süre oradaki insanla görüştükten sonra örümceği oradan temizlemeye karar verdim.ben ağı temizlerken örümcek sağ el başparmağımın üzerine çıktı bende diğer elime çok büyük olmayan düz bir taş aldım sağ elimi yere koydum ve parmağımın üzerinde örümceği ezdim.daha sonra ısırmışmı diye elimi kontrol ediyordum. Anlayamadan uyandım.
Yorumladığınız için şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada ölüm haberi almak

Tohat
Ve aleyküm selam. Bazı konulara dikkat etmen gerektiğine işaret eder. Dini vecibelerini yerine getirip ihmalkar davranmaman gerektiğine, aile ilişkilerindeki hassasiyeti koruman gerektiğine, hak ve hukuka riayet etmeyen kişilerden uzak durman gerektiğine, maddi konuda zorluk ceksen bile bunun imtihan olduğunu bilerek sabrederek mücadele etme bilinciyle hareket etmen gerektiğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


RUYADA ORUMCEK, Ruyada örümcek gormek, rüyada örümcek

Bu kategoride yer alan Rüyada Ölmüş Aileyi Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada örümcek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.