Anasayfa
12 Ekim 2022, 3:42
sizden94
Abone

Maaşlı askerlik caiz midir

Maaşlı askerlik caiz midir

Ercan10
Selamün Aleyküm hocam askerlik küfürdür diyor bazıları ben Şeriatı benimseyen bir insanım ben maaşlı uzman cavusluk yapsam tsk da caiz olur mu kesinlikle laiklige karşıyım amacım sadece para kazanmak


Yorum: Maaşlı askerlik caiz midir

Ömer fatih
Çoğunluğu Müslüman olan bir ülkeye ölmemiz gerekirken böyle düşünmemek gerekir. Demokrasi için milyonlarca kişi sokağa çıktı Şehitlerimiz oldu ama kimse demokrasi şirktir demedi çünkü mesele demokrasi değil mesele bu ülkedeki müslüman çoğunluğun ülkesini koruması düşmanlara karşı savaşması meselesidir.

Okudunuz mu?  Pazartesi perşembe orucu niyeti

Sen orada müslüman halkı koruyacaksın vatan korunmasını birilerinin yapması gerekiyor farzı kifayedir aslında

Senin niyetinde önemli tabiki sen Allah için islam için müslümanların namusları malları canlarını koruma niyetinde olacaksın para niyeti için gitmek sanki doğru değil gibi

Ben hoca değilim ama yorum yapmak istedim en iyi cevabı hocalarımız versin.

Okudunuz mu?  Kısmet için dua örneği

Yorum: Maaşlı askerlik caiz midir

Hoca
Paralı askerlik yapmanın amacı önce müslümanların vatanını korumak olmalı bu büyük bir cihattır. Bu niyetle asker olursanız mertebesi çok büyüktür sevabı çok büyüktür.
< askerlik küfürdür diyor bazıları >
Boş ver bunları


demokrasi, Ercan10

Bu kategoride yer alan Akıntı husunda Maliki mezhebini taklit etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Maaşlı askerlik caiz midir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.