Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada inşaat görmek

Rüyada inşaat görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda 3 tekerlekli bir arabaya binip patates ambarına giriyorum.oradan çıkıp bir evin önüne geliyorum kendi evimmi yoksa başka bir evmi tam çıkaramadım. Evin ikinci katına çıkıyorum inşaat halinde iskeleler kurulmuş orda vefat eden hanımımı görüyorum beyazlar içinde yüzüde ay gibi parlak sonra o aşağı iniyor bende onu bulayim diye bende arkasından aşağı iniyorum .o arada uyandım yorumlar mısınız kardeşim

Okudunuz mu?  Rüyada İsa (a.s) görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada inşaat görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Rüyayı gören kişinin bir olaydan etkilenmesi anlamındadır. Görmüş olduğu ev ne kadar büyük ise etkilenmesi ve üzülmesi de o kadar büyük olur anlamındadır. Ayrıca eşin için hayırlıdır ve olumsuz bir manası yoktur. Belkide onu unutmamanın veya ona üzülmenin bir alameti olarak da izah edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İman görmek (İmam Nablusi)

Rüyada inşaat halinde ev

Kayıtsız Üye
hocam rüyamda ayrı olduğum eşim ev inşaatı yapıyordu evin sıvası bitmiş tamamlamaya çalışıyordu daha sonra köpek sürüsü üstümüze doğru geldi eşimle taşladık onları hepsi geri döndü bu arada inşaat halindeki evde ben yemek yapıyordum tencere kaynıyordu o sırada bna bozuk para verdi eşim markete git diye ne olabilir yorumu

Okudunuz mu?  Rüyada iftiraya uğramak

Yorum: Rüyada inşaat görmek

Tohat
İleride hakkında gerçekleşecek kısmetlerin habercisidir. Şansın yaver gideceğine, bir çok konuda kısmetinin açılacağına ve bunların yaşantını olumlu yönde değiştireceğine delalettir. Ayrıca çevrende sana doğrudan zarar vermeyen fakat senin iyiliğini istemeyen kişilerin varlığına da işaret etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada İşaret Parmağı görmek ne demektir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada inşaat görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.