Anasayfa
21 Ağustos 2023, 12:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bir erkeğin bayanın saçını taraması

Rüyada bir erkeğin bayanın saçını taraması

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam ben bekar bir bayanım rüyamda saçlarımı çok uzun ve olduğundan daha kıvırcık gördüm. Sınıfımdaki erkek arkadaşım ise benim saçlarımı tarıyordu.Rüya yorumunuz için Allah razı olsun hocam..


Yorum: Rüyada bir erkeğin bayanın saçını taraması

arifselim
Aleykum selam. İş veya aile hayatıyla ilgili olarak ortaya çıkacak olan sorunların çözümünde çok dikkatlice oturup düşünmesine ve o şekilde bir karar vermesi gerektiğine işaret eder. Ayrıca önüne çıkacak olan çok hayırlı kısmetlere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz gümüş kahverengi balık görmek

Yorum: Rüyada bir erkeğin bayanın saçını taraması

Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam,
Ben rüyamda abimi gördüm kalabalık bir aile ortamında beni yanına çağırdı ve eline bir tarak alıp saçlamı taradı ve daha sonra saçlarımı topladı. Normalde abimle uzak oturuyoruz birbirimize uzun zamandır görüşemiyoruz
Rüyamı yorarsanız çok memnun olurum

Okudunuz mu?  Rüyada bebeğin suda boğulması

Yorum: Rüyada bir erkeğin bayanın saçını taraması

Tohat
Merhabalar. Hayatın bu aşamasından sonra farklı bir bakış açısıyla devam edeceğine, geçmişin bazı durumlarını telafi ederek hayatına yeni bir çizgi ile yoluna devam edeceğini gösterir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.


rüyada bir erkegin kadinin sacini taramasi, rüyada birinin saçımı taraması, Rüyamda bir bayanın saçlarını tarıyordum

Bu kategoride yer alan Rüyada Bilali Habeşi ezan okurken görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bir erkeğin bayanın saçını taraması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.