Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tırtıl görmek

Rüyada tırtıl görmek

erkam
Selamün aleyküm
Rüyamda bir halı 10 cm toprakla kaplı. Tabaka şeklinde bu toprağı halıdan sıyırıyorum ve içinden kahverengi tırtıllar çıkıyor. Üç adet parmak büyüklüğünde. Tabiri nedir acaba


Yorum: Rüyada tırtıl görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sıkıntılar ve meşakkatler yaşamak anlamındadır. Bazende cahil ve laf anlamayan birisine bir şey anlatarak sorun yaşamaya tabir edilir. Bazende bu rüya borca girmeye, hastalanmaya ve kederlenmeye yorumlanır. Yinede daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada toprak yemek

Yorum: Rüyada tırtıl görmek

Kayıtsız Üye
İyi günler efendim rüyamda bir köydeyim tarlada kocaman dev çok güzel bir kabak alıyorum ve tam hatırlamıyorum salatalık felanda alıyorum sanırım başka şeylerde topluyorum ama onları hatırlamıyom.neyse toplarken bir tane yeşil kilolu tirtil gördüm önce ürktüm sonra yaprağının üzerinden yavaşça aldım onu malzemaleri torbama koyduğumda temizdiler o yeşil tırtıl felan yoktu.ama tarlada o yeşil kilolu tırtılı gördüm internetten baktım çok kötü şeyler yaşayacağımı yazıyordu sizden ricam rüyamı yorumlar mısınız Allah razı olsun mümsema

Okudunuz mu?  Rüyada Tsunami Görmek

Yorum: Rüyada tırtıl görmek

Tohat
Hayırlı günler. Şan, şöhret, bereket, rızk, başarı, zaferler ve bunlara bağlı olarak gerçekleşecek huzur ve mutluluk anlamına gelir. Bunun yanı sıra senden malından veya sahip olduklarından fayda sağlamak ve çıkar elde etmek amacıyla sana gerçek yüzünü göstermeden yaklaşan bazı kimselere karşı tedbirli olman gerektiğini gösterir. Bunun dışında negatif bir tabiri bulunmamaktadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada takma diş görmek

rüyada kahverengi tırtıl görmek, rüyada tırtıl görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Üzüm Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tırtıl görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.