Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İş bulmak, iş teklifi gelmesi

Rüyada İş bulmak, iş teklifi gelmesi

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben ve annem kişi yer farklı olsada aynı hafta içinde benzer rüya görmüşüz yorumlarsanız çok sevinicem .kursa gittiğim öğretmenim yanıma yaklaşıp kulağıma sessizce bir iş var seni önerdim onlara diyor yanlış hatırlamıyorsam seni görüp beğenmişler diyor yada ben sevinerek nette yayınladığım videolarımı görüp beğenip beni tercih etmişlerdir diye düşünüyorum ve hocam kulağıma gizli söylediği için sınıfta bir tek beni layık görüp beğeniyor demekki diye düşünüyorum….

Okudunuz mu?  Rüyada İpek Böceği görmek (İmam Nablusi)

annem de benzer bir rüya görmüş benle ilgili birkaç gün önce.
bir yere gidiyormuşuz sonra iş için birileri lazımmış annem başvuruyor onu reddediyorlar sonra ya bende başvurmuşum yada başvurmadan kızını işe alabiliriz biz onu istiyoruz gibi birşeyler söylüyorlarmış..
Yorumlarına güvendiğim biri iyiye yorumladı. Hayatınla ilgili değişiklik dedi. İşle ilgili değilmiş. Daha da bişe demedi. Şuan çalışmıyorum. Kendi rüyamın etkisindenmidir bilmiyorum yüreğim çok sevinçliydi o gün bir özgüven geldi bana ilk baş bilinçaltı diye düşündüm ama rüyamı gördüğüm gün annemde anlattı aynı mesajı olan rüya beni çok meraklandırdı. Şuan iş ve gönül konusunda çok üzülüyorum. Hayatımdan kastı gönül meselesine işaret mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada insana benzeyen yaratık görmek

Yorum: Rüyada İş bulmak, iş teklifi gelmesi

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya öncelikle eğitim alanında başarılı olmak anlamındadır. Ayrıca bu rüya hayatta meydana gelecek olan değişikliklere, yeniliklere ve müjdeli haberler alacağına işaret olarak tabir edilebilir. İş teklifi almak genellikle güzel gelişmeler olarak yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada inşirah suresi okumak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İş bulmak, iş teklifi gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.