Anasayfa
8 Ağustos 2021, 21:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada alevi arkadaş görmek

Rüyada alevi arkadaş görmek

Esra_isil
Rüyamda alevi arkadaşlarımı gördüm bir r lokantada .Bana soguk ve kotu davranildi dislandim. Burdan ayrıldım
.Karanlık bir yolda yonumu ararken birilerine takıldım. Camiye girdik.namaza niyetlendim.Erkek kadın karışıkti. Başka alevi arkadaşım da ordaydi. Ama onlar namaz değilde talim yapar gibiydiler.garip oldum.yine kendimi yanlız hissettim.ordan çıkmaya niyetlendim.bu rüya beni kötü etkiledi.

Okudunuz mu?  Evleneceğimiz insanı rüyada görmek mümkün mü

Yorum: Rüyada alevi arkadaş görmek

arifselim
Bu rüya iyi olarak yorumlanmaz. Genel olarak bu rüyanın yorumu, başa gelecek bir olayın, yaşanacak kötü bir tecrübenin kişiye çok şey öğreteceğine tabir edilir. Çevrende iyilikle kötülüğü ve helal ile haramı birbirine karıştıran kimselerin varlığına da işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Babayla aynı rüyayı görmek

rüyada alevi arkadaş görmek, rüyada alevi arkadaş

Bu kategoride yer alan Rüyada kız istemek görmek ne demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada alevi arkadaş görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.