Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada hamile kadın görmek

Rüyada hamile kadın görmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hayırlı Cumalar..
Rüyamda liseden din derslerime giren ve çokta sevdiğim erkek hocamı gördüm onunla sohbet ediyorduk sonra o hocamın eşini gördüm eşi hamile idi hocama cinsiyetini sordum kız dedi bende hayırlı dualar ettim onun için (normalde hocamın eşini bir iki kere gördüm hamile olmadığını biliyorum)
Hocamı mutlu gördüm eşide uyuyordu
Sonra bir ara pencerede beyaz bir kedi gördüm rahatsız etmesin kadını diye tuttum dışarı çıkardım hatırladığım kısmı bu kadar


Yorum: Rüyada hamile kadın görmek

arifselim
Aleykum selam. Tek bir anlamı olmamakla birlikte çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. Genel olarak bu şekilde rüya görmek hayırlı gelişmelere, mutluluk getirecek adımlara ve rüyayı gören kişinin niyet ettiği güzel işlerin gerçekleşmesine alamet olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını ve güzelini dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek

Rüyada hamile birini görmek

fyeak
İyi akşamlar Hocam. Rüyamda eltimle oturmuş konuşuyoruz. Bana kendisinin hamile olduğunu söylüyor. Bende şaşırıyorum. Diğer eltiminde hamile olduğunu söylüyorum. O da onun bebeğinin öldüğünü artık hamile olmadığını söylüyor. Rüyamı yorumlarsaniz sevinirim Hocam


Yorum: Rüyada hamile kadın görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya sahibinin hayatında hiç beklemediği ama çok mutlu olacağı sürpriz gelişmelere işaret eder. Bazende rüya sahibinin evlat sahibi olma hayali varsa bunun gerçekleşeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada göğsünün kıllı olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda eski bir komşumun gelinine bebek görmeye gitmek istiyorum. Rüyamda bebebek görmüyorum ama cocuk erkekçocuğu diye biliyorum, hediyem yokmuş bebeğe hediye almak istiyorum, yanımda birisi var- ona geç olmadan gidelim diyorum, fakat bu kişi kim hiç hatırlayamıyorum ama bir bayan , bir bebek tulumu gördüğümü biliyorum-yanımdaki kişi almış gösteriyor . sonra çok daha eski bir komuşumuzu ve kızını görüyorum (en az 10 yıl önce buradan yurt dışına taşındılar, kız ozamanlar 13 veya 14 yaşlarındaydı, halen bekar şuan, taşįndıktan sonra hiç bir şekilde görüşmüyoruz) bu kızı hamile olarak gördüm masada oturuyorlar yanında annesi de var . hamileydi, kızın karnı burnunda doğumu yakınmış, annesin karnıda sanki vardı hamile gibi ama bilemiyorum.
yorumlarsaniz sevinirim, 39 yaşında bayanım, çalisiyorum , kocamla ayriyiz hiç bir sekilde bir yıldır haberleşmiyoruz görüşmüyoruz

Okudunuz mu?  Rüyada Göz Kırpmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Müjde almak, hayırlı bir haber almak ve mutlu olacağın gelişmelere tanık olmak anlamlarına gelen bir rüyadır. Genellikle bu rüyanın tabiri çalışan kimseler için başarı sağlayacakları projelerde bulunarak imzalarını taşıyacakları işlerde yankı uyandıracak adımlara işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hilekar görmek (İmam Nablusi)

Kifiriki
Rüyamda küs olduğum ablamın hamile olduğunu görüyorum. Normalde boşandı ve evli değil şuan. Eski eşinden hamileymiş ve çocuk eşine benziyormuş. Kare şeklinde olacak çocuk dedi. Bende içten içe üzüldüm ama ona caktırmamak ıçın olsun vs dedim.


Tohat
Hayırlı günler. Bir yerden beklediğin bir durumu haber alabileceğine, gireceğin bir sınavın sonucunu alacağına ya da devlet dairesinden alacağın bir zarfa delalet eder. Kısaca haber almak anlamına gelir ve hayırlı sonucları bulunmaktadır. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzünde Allah ismini görmek

Brbrsdmr
Sanırım bir bankadayım çünkü herkez öyle oturma sırasında oturuyor. Fakat yolda hareket ediyoruz sanki minibüste gibi bu büyük bir minibüs ayakta bekleyecek birçok yer varken ben ve iki bayan (biri hamile) kapı azında bekliyoruz bir bey kapıya yaklaşıyor inecekmiş gibi beyefendiye diyorum ki hamile bayanı işaret ederek söyleyin boş yere otursun diyorum. Kadına söylüyorlar aramızda duran kadına birhaller geliyor sonra kadının etrafına toplanıyorlar kadını oturtup sana bir şey demedi sana demedi sadece hamile bayanın oturması gerektiğini düşündü deyorlar. Kadının içine sanki bir şey girmiş gibi parmaklarının ters döndüğünü gördüm. Sonra hamile bayanla korkudan kapıdan uzaklaştık o bir tarafa ben bir tarafa sonra diğer kadın kasılarak garip sesler çıkartmaya başladı. Biraz uzağımdaki hamile kadında karnını göstererek kalbi çok hızlı atmaya başladı diye bağırmaya başladı.Sesi zaten dışarı kadar gelmeye başladı. (kalp atış sesi) bende kadının yanına giderek elimi karnıma koyuyorum. Ve 3 gülhü 1 elham okuyorum okurken bir anda bebeğin masmavi gözlerini ve şekilden şekile giren ama kızgın suratını görüyorum bana bakarken görürken ama hala devam ediyorum okumaya o sırada bebek bir anda anne karnından çıkıp gırtlağıma yapışıp. Boğazımı sıkmaya başladı. O şekilde inleyerek uyandım…

Okudunuz mu?  Rüyada geminin ters döndüğünü görmek

Tohat
Hayırlı günler. Bu rüya göründüğü gibi korkulacak bir rüya değildir hayırlı bir rüyadır. Nitekim tabirinde hayatında üstesinden gelemeyeceğin zorluklarla karşılaşmayacak karşılaştığın zorluklarda da Allah’ın yardımına sığınarak Allah’ın merhameti sayesinde tüm kötülüklerden uzak duracak veya kurtulacaksın. Aynı zamanda rüyanda okuduğun dualar gerçekte dilediklerinin gerçekleşmesine vesiledir. Allah doğrusunu bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Gözyaşı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hocam iyi günler
Ben normalde bekar bir kızım. Olmasını istediğim bir evlilik durumum var ama henüz belli olan bir sey yok. Arkadaşım rüyasında beni hamile görmüş ama evli değilmişim. ( bu arada benim olmasini istedigim evlilik durumundan arkadaşim haberdaer degil) Kendiliğinden hamile kalmışım. Hatta Hz Meryem gibi falan diye kendi aralarında konuşuyorlarmış. Doguma gidecekmişim. Diğer arkadaşlarım da gelmiş benim yanimdalarmis. Sonra ben doğum yapmışım. Bebeğim olmuş ama evli olmadigim için bazı insanlar bana inanmıyormuş. Allah hayr etsin biz hayırlara yorduk inşAllah birde siz yorumlarsaniz çok sevinirim. Allah razı olsun şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada Güldürmek

Tohat
Hayırlı günler. Gerçekte hamilelik zorlu bir dönem olması hasebiyle rüyanın yorumuyla örtüşen bir tabire sahiptir. Zorluğun ardından görülecek olan ferahlığa, rahata işaret olan bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


mumsema rüyada hamile, mumsema rüyada hamile kadin

Bu kategoride yer alan Rüyada Halüsinasyon Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada hamile kadın görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.