Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada portakal görmek

Rüyada portakal görmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm
Rüyamda okuldayım ve biraz bahçede dolaşıyorum bu sırada kucağımda bir sürü portakal var sınıfa çıkıp bunları sırama koyuyorum ve sevdiğim biri var eşyaları sıramda rüyamda yanımda oturduğunun bilincindeyim o an orda değil ama
Bende sırama geçip onu bekliyorum
Yorumlarsanız sevinirim hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada Rüzgar Esmesi (İmama Nablusi)

Yorum: Rüyada portakal görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibinin karşı cinsten birisine beslediği çok yoğun duygular anlamına gelir. Güzel olaylar yaşayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına da işaret olarak yorumlanır. Gönül ilişkisi olanlar için bu sevindirici gelişmeler açısından kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada rüzgar esmesi ne anlama gelir?

Portakal yemek

Batmanli
Merhaba hocam rüyamda ;eski evimizdeydik mutfağa gittim ve babamı gördüm bir poşet dolusu dilimlenmiş portakal vardı babam bana sevdiğim kızın adını söyledi ve portakal ye dedi bende poşetten bir tane portakal alıp yedim pencereden dışarı baktım yağmur iri tanelerle yağıyordu . bunu yorumlayabilir misiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada Resulullahın sesini duymak

Yorum: Rüyada portakal görmek

Tohat
Merhaba. Güzel bir rüyadır. Hayatını şekillendirecek önemli konuların istediğin doğrultuda gelişecektir. İş konusunda istediğin başarıyı yakalayacak, kısmetini değerlendirecek, anlaşabileceğin dostluklar kuracak, ve hayatında bolluk ve bereketin hakim olmasını göstermektedir. Allah doğrusunu bilendir.


rüyada portakal görmek imam nablusi, Portakal

Bu kategoride yer alan Rüyada parmaklardan parmak çıktığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada portakal görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.