Anasayfa
17 Nisan 2022, 1:52
kadin
Yönetici

13 aylık evliydim ve aldatıldım

13 aylık evliydim ve aldatıldım

Kayıtsız Üye
Merhaba,

Nasıl ve nerden başlayacağımı bilmiyorum.
Ben geçen sene Ekim ayında eşim ile evlendim. Bir kaç ay mutlu bir çift gibiydik. Daha 40 gün gelin olmadan kayın validem geldi bize 15 gün kaldı. Her gün ve her akşam misafirlikte dolaşıp dolaşıp durdu eşim onu her akşam gittiği yere almaya gidiyordu.
Ben daha yeni gelin olduğum için bir şey demedim. Belki onların yaşam tarzları böyle olduğunu düşündüm.
Ben üniversite bölümünü bitiren bir bayanım ve çalışıyorum. Eşim ise oda çalışıyor. Çok şükür kazancalarimiz ikimizinde yerindeydi.

Kayınvalidem gelip gıttikten sonra bize eşimle şiddetli tartışmalar başladı.
Eşim beni hiç bir zaman eş yerine koymadı, hiç yardımı dokunmadı bana ( ev alış verişlerini hep ben kendi başıma yapardım).
Akşamları yemek yediğimizde de hiç sormadı nereden geldi bu yemekler nasıl alındı diye.
Eşim 15 yasından beri yalnız yasaya bir çocuktu şu an kendisi 35 yasında. Her zaman tek başına dışarıya çıkıp çıkıp dururdu. Kahve’ye gidiyorum bahanesiyle evden çıkıyordu. Ben yinede o yuvaya tutunmaya çalıştım arkadaşlarımdan uzak yeri geldiğinde ailemden uzak durdum ama eve bağladım kendimi ki yuvamız sıcaklık görsün diye.
Yaz tatilinden sonra her şey karıştı. Ailemin yanına gittik memlekete onun ailesinin yanında. Dönüşten tamamen başka bir insan vardı benim karşımda.

Okudunuz mu?  Adetliyken büyü bozma duaları okuyabilirmiyim

Hiç unutmam kurban bayramın üçüncü günüydü, beni bir otoparkta tartaklayıp durdu, ben ailesine gelinlik yapmamışım hizmet yapmamışım diye.
Neyse yinede bağlandım tutunmaya çalıştım. annesi ile telefon konuşmalarını yaptıktan sonra bana her zaman bir eziyet bir tavır bir tatsızlık yaratırdı evin içinde.

Okudunuz mu?  Adet kanı içirilmesi

Bir akşam da bana şiddet uyguladı, boğazımı sıkmaktan kendimi zor kurtardım. Hastaneye gittim hatta dilim tutulupta konuşamaz etti beni. Çok sınırlı ve öfkeliydi bana karşı.

Yine sustum yine sustum. Sonra da eşim bir madde kullandığını fark ettim. O madde bir erkeğin daha iyi bir şekilde ve daha hızlı bir şekilde ilişkiye girebildiğini öğrendim.
O maddeye zor cevap verdi yemin etti daha elini sürmeyeceğini ( bu arada o maddeyi cebinden ben 3 kere buldum).

Okudunuz mu?  Hamile olduğumu bilmeden ilaç içtim, emara girdim sonra çocuk etkilenmiş olabilir diye aldırdık

İlk evlilik yıl dönümümüzü kutladık yine olanlara rağmen bir şey demedim yuva yıkmak çok zor dedim çok zor şartlarda kurduk bu yuvayı diyordum kendi kendime.

İlk evlilik yıl dönümümüzü kutladıktan sonra tam 4 gün sonra Eşim eve dudak kısmında ruj ile geldi. Elime pamuk alarak kendi ellerimle o dudak ve yüz kısmında ruj izini ben sildim.

15 gün boyunca bana açıklama yapmadı. Sonrada bir hataydı dedi. O günden sonra bana öyle davrandı ki bir eş eşine nasıl davranması gerekiyorsa davrandım.
Dayanamadım her gün işten çıkıpda o eve dönmek benim için bir işkenceydi.


Yorum: 13 aylık evliydim ve aldatıldım

myshkn
Allah yardımcınız olsun abla.Ben sizden belki hayli hayli küçüğümdür,kardeşiniz yaşındayımdır ama.Çocuğunuz varmı ? yoksa bence çocuk yapmayın şuan.Hatta ayrılın Bunlar benim düşüncem.

Okudunuz mu?  Adetliyken Saç Boyanır mı?

Yorum: 13 aylık evliydim ve aldatıldım

Kayıtsız Üye
hayir cocugumuz yok. ona guvenipte hiç bir zaman cocuk yapmaya dusunmedim. her zaman o his vardi icimde ve gozlerimle gördüm sonunda. eğer evlendiysem ayrilmak için değil bir yuvam olsun bir ailem olsun diye hep hayal etmistim. Sanirim ayrilmak daha iyi olacaktir bunu yaparak günah mı isliyorum bilmiyorum ama bu yuku kaldiracak gucum olacak mi? 3 haftadan beri annemin ve babamin yanina sigindim. Bu yuvayi kurtarmak içinde hicde cabalamadi. Ailesine soyledigimde ozelikle annesine iftira dedi. Hep oglarini korudular kullandigi maddelere ragmen, bana siddet uygulamasina ragmen ve en son aldatmasina ragmen

Okudunuz mu?  Hayızlı iken cinsel ilişkide bulunmak günah mıdır?

Yorum: 13 aylık evliydim ve aldatıldım

Kayıtsız Üye
rabbim yardımcınız olsun bacım düşünmüyorsunuz ama buyuklerımızın meşhur sözüdür çocuk olunca değişir iyi olur bence düşünün çocuğu siz


myshkn
Ben sizi doldurmak istemem fakat.Çocuğunuz olmadığı için şanslısınız.Egerki devam ettiremiyorsaınz ayaklarınızınüstünde durun.Üniversite bitirdiyseniz çalışmaya başlayın,aileniz sahip çıksın.Ben olsam boşanırdım.

çocuk olunca değişirmi ? saçmalamayın bir kadına bunları yapan bir adamdan hayırmı gelir ?Mantıklı düşünün lütfen

Eşinin madde kullandığını ona iyi davranmadığını ve onu aldattığını söyleyen bir bayana nasıl çocuk yap dersiniz ?


strafe
Çocuk olmadığı için dönüş kapısı var, çocuk olsa neyse derdim ama bir müddet daha sabredip beklemenizi ve Allah’tan bu durum için açıkça yol göstermesini dileyin.

Okudunuz mu?  Günü uzayan adetin başlangıcını mı sonunu mu özürden saymalıyız

Nazli0001
Universite mevzunuyum ve calisiyorum isimden de gayet memnunum çok sukur iyi ki arkamda bir ailem var ve calisma gucune sahibim. Cocuk zaten onunla dusunemedim cunku hamilelik boyunca bana sahip cikmacagina emindim. Mesela ne zaman hasta olsam hiç bir sekilde benimle ilgilenmezdi.
Isten cikip eve kosturarak giderdim ki aksam yemegimiz olsun sicak bir soframiz olsun diye. Hafta sonlari ise hiç ilgilenmezdi benimle. çok cabaladim çok tutu,maya calistim sidet made kullanmasi ve en sonunda aldatmasina dayanamadim. Benim hayalim sadece evlenip yuva kurup cocuk sahibi olmak vardi. Kendi kendime basaramadim diye düşünüyorum. Bosanma davasini actim. Yorumlariniz için tesekur ederim Allah yardımcım olsun. Guclu olmaya calisiyorum çok sukur ailem arkamda destek oluyorlar. Anneme babama da uzuluyorum bir yandan onlari istemeyerek uzdugum için. Evledim kisi beni herseyden uzak tutu arkadaşlarımdan ailemden herseyden. Ist’en cikar cikmaz eve gider yemek yapardim hafta sonu da temizlik onun ilgisini beklerdim.

Okudunuz mu?  Adetliyken ihtilam olmak guslü icap edermi?

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Kuzum yuva yıkmak çok kolay. Sabret elinden geldiğince kendinde kusur oluşturmayacak şekilde davran. Bu durumun sonucu yıllar geçsede boşanma oluyor. Sen boşanma sakin. Aklınada aldatma olayını getirme. Şüphe üzerine asla yaşanmaz sağlığından olursun
Bol dua et. Allah ıslah etsin diye. Bu tür insanlar 3. Kişilerin baskısıyla eninde sonunda yuva yıkıyorlar. Hatta kendi aldattıklarını normal sayıp anasına babasına bakmadın yemekte şöyle yaptın vs. Basit şeylerle seni tahrik edip suçluluk psilolojine sokmaya çalışırlar. Sen normal hanımlık görevlerini yap onun sana karşı kırıcı tavırlarından tahrik olma. Kanunda aldatıma olayının üzerinden 5 sene geçtimi birde öğrendikten sonra 6 ay geçtimi af etmiş sayıyorsun hak iddia edemiyorsun. Sana abla tavsiyem
Tekrar söylüyorum koçanla güzelce konuş. Eksiklerinizi söyleyiniz. Neden bu işi yaptığını senden de ondanda bazen sebep yokkende olabilir. Pişmanlığını dile getirdiğinde affet. Tabiki kolay bir şey değil kabullenmek. Ama affedildim deyip tekrar senin güvenini kazandıktan sonra tekrar yapmaya başlarsa o zaman söylediğim gibi senin davranışların boşanma sebebi olmasın.

Okudunuz mu?  Adet iken cunüp olma hali hakkında

Murat Sonar
Ne güzel dünya ya! Adam aldatıyor, dudağında ruj izi çıkıyor, eşine dayak atıyor, hastanelik ediyor. Sizler de sabret, barış, düzgünce konuş falan diyorsunuz. Size kalsa bu bayan kardeşimiz eşine dönsün ve yarın öbür gün haberlerde "kocası tarafından öldürüldü" haberlerinin ana kahramanı olsun değil mi? Boşver bacım sabrı falan. Yol yakınken ayrıl, kurtul şu heriften. Rabbim yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  Bayanlar adet gününde besmele çekebilir mi?

Kayıtsız Üye
kardeşim HZ ALLAH dayanma gücü versin evlilik güzel bir şey ama böyle insanlar çıkıncada hayatı haram zıkkım yaşanmaz hale gitiriyorlar sen boşnmayı düşünüyorsan boşan seni seven ve görüşlerini saygılı birisi ile evlen en önemlisi Allah korkusu olsun içinde namaz kılan demiyorum bak

Okudunuz mu?  Hamile kadın ihtilam ve gördüğü ıslaklık

Kayıtsız Üye
Geçmiş olsun, umarım daha iyisinizdir. Yanlış insana düşmüşsünüz güzel kardeşim. Ayrılın fakat toplum baskısı ile hemen evlenmeyin, kendinize zaman tanıyın. Sizin gibi maneviyatı güçlü özverili bir bayanı, yine maneviyatı güçlü eşine saygısı tam biri mutlaka bulacaktır. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle.


Aldatilma

Bu kategoride yer alan Adet günlerinde bulunan bir kadın bu günlerinde abdest alabilirmi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

13 aylık evliydim ve aldatıldım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.