Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dolmuşa binmek

Rüyada dolmuşa binmek

mhmmd90
Rüyamda Dolmuştaydım? Kötüyse Yorumlamayın İnşaAllah?
Selamun Aleyküm Rüyamda Dolmuşta Gidiyoruz Nereye Gittiğimizi Kimin Dolmuşu Olduğunu Bilmiyorum.Ön Taraftayım Okul Arkadaşlarım Var Biri Solda Biri Sağda Oturuyor Sonra Ben Arka Tarafa Doğru İlerliyorum Sol Tarafta Bir Kız Oturuyor Tesettürlü Tam İslama Uygun Giyinmiş Koyu Mavi Kızı Tanıyıp Tanımadığımdan Emin Değilim Sonra,Kıza Bakıp Arkaya Doğru İlerliyorum Muhattap Olmuyorum,Sonra Arkaya Oturuyorum 4 lü koltuk olur ya Dolmuşta Oraya Sonra Kalkıp Yanıma Geliyor Sol Tarafıma Oturuyor Birşeyler Diyor Koltukta Birşey Var gibisine Belim Ağrıyor O Yüzden Yanına Oturdum Diyor.
Aklımda Kalanlar Bunlar.

Okudunuz mu?  Rüyada Deve Kuşu görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada dolmuşa binmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya dolmuşta olduğunu görmek kişinin hayatının akışını ifade eder. Rüyayı gören kişinin hayat akışının olumlu yönde değişeceğine, sevineceğine ve kazancının da malının da artacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada değişik varlık görmek

Yorum: Rüyada dolmuşa binmek

mhmmd90
Teşekkürler yorumlarınız İçin Hocam Allah Razı Olsun

Bu kategoride yer alan Rüyada deniz kenarı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dolmuşa binmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.