Anasayfa
20 Şubat 2023, 15:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada felak nas ayetel kürsi ile cin çıkarmak

Rüyada felak nas ayetel kürsi ile cin çıkarmak

Arzupar
Merhaba.. rüyamda eşimin yanındayım fakat boş koltukta biri var gibi bakıp biriyle konuşuyor ben kimle konuşuyorsun diyorum hiç kimseyle diyor inkar ediyor bunu 3 kere yapıyor..sonra ben kendisine cin musallat olduğunu düşünüyorum korkup üzülüyorum galiba ağlıyorum ama o kabul etmez gibi konuşmadım diyor.. üstüne felak ve nas sürelerini okuyorum üflüyorum galiba karışık olarak 3 er kere okudum ..ben okudukça kafasının yerine değişik şekiller oluyor yeşilimsi tuhaf suret olmayan şekiller olup düzeliyor..ağzından irili ufaklı farklı renklerde siyahlı renklerde et gibi midye içi gibi parçalar kusuyor..çok zorlanıyor bazıları küçük kimi büyük .. ben sürekli okuyup üflüyorum en son ayetel kürsü de okuyayım diyorum kocaman bir parça çıkarmak istiyor ama çok büyük boğulacak gibi tıkanıyor ..yere eğilmiş halde olduğundan ben de sırtına vurarak yardımcı olmaya çalışıyorum sonra aniden ağzından kocaman beyazlı siyah çizgili gibi bir balık gibi bişey çıkıyor ve kurtuluyor…sonra ben kendime de aynı süreleri okuyorum ..ayetel kürsüyü okuyup birazını elime üfleyip kafama yüzüme sürüyorum kalanını da yutuyorum 2 kere bunu yapıyorum..bende de varsa çıksın diye düşünüyorum .. sonuç ne oldu hatırlamadan uyanıyorum. Beni çok etkiledi bu rüya… fakat görme saatim öğlene yakın bir saatti yorumlanmalı mı bilemedim.. öğle namazı alarmı çaldığında uyandım. Cevap yazabilirseniz çok sevinirim..teşeklür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Eşini Ve Kızını Görmek

Yorum: Rüyada felak nas ayetel kürsi ile cin çıkarmak

arifselim
Selamun aleykum. Rüyada birinin içine cin kaçmasını görmek ve senin ona yardım etmen ile kurandan okuman hayırlıdır. Bu rüya senin o kişiye yada başka birisine yardımcı olacağına ve bir sıkıntısını gidermek için ona destek vereceğine işaret olarak yorumlanır. Gündüz vakti görülmüş olsa da rüya yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada eşini başkasıyla görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada felak nas ayetel kürsi ile cin çıkarmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.