Anasayfa
14 Haziran 2022, 22:03
aile
Yönetici

Çarşamba ve pazar geceleri eş ile ilişkiye girmek

Çarşamba ve pazar geceleri eş ile ilişkiye girmek

Nzn ylmz
Hayırlı akşamlar, okuduklarıma göre çarşamba ve pazar geceleri eş ile ilişkiye girmek pek uygun olmadığını öğrendim ama ben eşimle Çarşamba gecesi ilişkiye girdim ve ertesi kan pıhtısı geldi. Şayet bu gecelerde hamile kalınırsa çocuğun engelli özürlü veya kavgacı bir çocuk olacağı görüşleri var. Lütfen bilgi verir misiniz bu konunun doğrusu nedir?

Okudunuz mu?  Hayırlı eş (resimli güzel bir söz)

Yorum: Çarşamba ve pazar geceleri eş ile ilişkiye girmek

mum
< özürlü veya kavgacı bir çocuk olacağı görüşleri var. >
Cinsi ilişki günü diye bir gün yoktur bu hurafedir asla dinde yeri yoktur


çarşamba günü ilişki ye girmek gunahmi, nzn ylmz

Bu kategoride yer alan Eşine karşı nasıl davranması gerektiğini bilmeyen kadının şikâyete hakkı var mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çarşamba ve pazar geceleri eş ile ilişkiye girmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.