Anasayfa
2 Eylül 2022, 14:30
missa3
Abone

Çok çeken insanın intiharı affedilir mi?

Çok çeken insanın intiharı affedilir mi?

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm.

Çocukluğunda tecavüz, işkence ve dayağa maruz kalmış. Bunun getirdiği psikolojik sorunlarla boğuşurken hiç bir işi de rast gitmeyip sabrı kalmayan bir kişi intihar ederse Allah çektikleri karşısında bu intiharı affeder mi? Bu kişi evlense evlendiği kişiye haksızlık, çünkü geçmişte yaşadıklarının bıraktığı psikolojik travmalar ve hormon bozuklukları yüzünden nesli de bozuk devam edecek (tecavüze uğramış erkek kişinin çocukluklarında eşcinsel eğilimler çok yoğun). Evlenmezse zinaya yaklaşacak. Bu kişi intiharı tercih edebilir mi?

Okudunuz mu?  Pamuk prenses ve yedi cüceler tiyatro metni

Yorum: Çok çeken insanın intiharı affedilir mi?

Kayıtsız Üye
Kardeşim tercih edemez çünkü Allah ona en hayırlı kapıyı açar onun hakkında başına gelenler hayırlıdır sadece gözle bakarak yargılama böle şeyler nasıl hayırlı olur diye işin arka yüzünü Allah bilir ve o kimseye gücünün yeticeğinden fazlasını yüklemez Allah o kişiye doğru yolu gösterir o yüzden intiharı seçmesi direk yanlış zaten zinaya gidicek diyorsun sabretsin o zmn yapmasın bir şey çoğuları şehvetine sabredip veli oluyo bu devirde o da öyle yapsın Allah’a dua etsin ona yol göstermesi için

Okudunuz mu?  Kombu çayı içmek caiz midir ?

Yorum: Çok çeken insanın intiharı affedilir mi?

Kayıtsız Üye
İntihar bütünüyle nörokimyasal bir süreçtir. Hem direnç mekanizmlararını al. Sonra niye intihar ettin. Yok öyle yağma. İnithqeq direnen bir kimya var. O yoksa bal gibi intihar olur.


Allah intiharı affeder mi

Bu kategoride yer alan En çok hadis rivayet eden sahabe kimdir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çok çeken insanın intiharı affedilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.