Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:59
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada deniz içinden tatlı su kaynaması

Rüyada deniz içinden tatlı su kaynaması

Arzupar
Merhaba, uzun bir zaman oldu fakat sürekli kafamın içinde yorumunu aradığım sık sık aklıma gelen unutmadığım bir rüyam var.

Rüyamda tertemiz berrak dibinde taşların bile göründüğü bir denizin içindeyim belimize kadar bir noktada duruyorum… başka arkadaşlar da var orada bekliyoruz çünkü belli zaman aralıklarında tuzlu olan denizin dibinden temiz tatlı bir su kaynağı kaynıyor ve bir kaç dakika kaynayıp duruyormuş ve biz o anda o sudan toplamak için bekliyormuşuz.. nihayet denizin içinden bir sürü noktadan kaynamaya başlıyor ve herkes elindeki kaplarına su dolduruyor ben de dolduruyorum ama kaplarım küçük.. kumsalda benim bir tahta kulubem var ve içinde boy boy tencereler çaydanlık gibi kaplar var ..çoklar ama küçükler yani..sürekli koşup onlardan alıp denize geri dönüyor ve dolunca diğerini almaya gidip geliyorum..bu arada çok üzülüyorum kaplarım daha büyük değil diye keşke diyorum kocaman varil gibi birşeylerim olsa daha çok su alsam diye düşünüyorum ama bulamıyorum ve sürekli o tencereleri doldurup kaynak durmadan yenisini almaya koşuyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada domuz yavrusu görmek

Orada hissettiğim mutluluğu ama kaplardan dolayı olan üzüntüyü ve denizin o berrak güzelliğini hiç unutamıyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim teşekkür ederim selamlar.


Yorum: Rüyada deniz içinden tatlı su kaynaması

arifselim
Merhaba. Bu rüyanın yorumu çok açık ve berrak bir rüyadır. Denizin berraklığı ve o çıkan tatlı su kaynağı, rızık, bolluk ve bereket elde edilmesi anlamındadır. Kaplarının küçük olması ve üzülmen ise yeterince eline geçen fırsatları değerlendiremediğinden dolayı olarak yorumlanır. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada deniz kenarı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada deniz içinden tatlı su kaynaması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.