Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:41
missa
Abone

Eşim cinsel açıdan doyumsuz, artık dayanamıyorum.

Eşim cinsel açıdan doyumsuz, artık dayanamıyorum.

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm.

Eşim günde 3-4 defa ilişkiye zorluyor, yoruldum deyince istemeyince sinirlenip bağırıyor zorla yatağa götürüyor. Bu hastalık, tedavi ol deyince kavga ediyor benimle. Artık ben çok yoruldum, ben dinen bu istekleri karşılamak zorunda mıyım?

Onun yemeğine cinsel isteği düşüren ilaç bulup ona haber vermeden atabilir miyim?

Okudunuz mu?  Cünüp gezmenin zararı nedir?

Yorum: Eşim cinsel açıdan doyumsuz, artık dayanamıyorum.

mum
Bu hastalık değil belki yeni evlisiniz bir süre devam eder. Şayet uzun süre bu şekilde ise bu normal değil.
Yemeğine asla ilaç katamazsınız bu kul hakkıdır aynı zamanda erkeklikten düşürürseniz siz pişman olurusnuz:)

Okudunuz mu?  Gıybet için helallik istemek

Yorum: Eşim cinsel açıdan doyumsuz, artık dayanamıyorum.

Kayıtsız Üye
Eşiniz helal bir yaşam sürmüşse cinsel arzuları fazla olabilir fakat sizide çok zor durumda bırakıyorsa bende insanım benide anla demelisiniz sizi cinsel obje olarak görüyorsa hastalık olabilir fakat dediğim gibi bazen eşiniz istemeden siz isterseniz yani teklifi siz yaparsanız belki değişir her zaman o isterse dahada saldırganlaşır size karşı kesinlikle yemeğe ilaç vb şeyler atmayın bu evliliğin devamlı olacağı ne malum Allah bilir. Eşiniz sizle anlaşamazsa baska biriyle evlenir bu sizin içinde geçerli eşinizin cinsel yaşamını olumsuz etkilemek sizin hakkınız değil onunda sizi zorlama hakkı yok kesinlikle eşiniz kaba biriyse suyuna gidiceksiniz yapıcak bişey yok . eğer bebek istiyorsanız hiç bişey diyemeyiz ama bebek istemiyor sizi zorluyorsa günde 3-4 fazla kendinize sorun koyun yoksa sizi olumsuz etkileyebilir.

Okudunuz mu?  Anne baba hakkı ile ilgili hadisler

Yorum: Eşim cinsel açıdan doyumsuz, artık dayanamıyorum.

Kayıtsız Üye
Selamlar.

Siz, eşinizin kölesi değilsiniz. Hepimizin tek efendisi var, oda Allah’tır öncelikle. İş, rahatsızlık boyutuna gelmiş ise, ters giden bir şeyler vardır demektir.
Allah, Kadını ve Erkeği, birbirilerinde huzur bulsunlar diye yaratmıştır. Bu hastalık hiç bir zaman dinmeyecek. Kocanız maalesef "CİNSEL" yönden sapık fantezileri olan bir bey. Zamanla belki azalır ama genel itibarı ile kan beynine değil, her zaman ZEVKİNİN uğruna çalışacaktır.

Okudunuz mu?  Farz-ı kifaye nedir?

Ayrılmak tabi ki bir alternatif değil, hele ki çocuklarınız var ise. Kocanız ile konuşun, hatta beraber Doktor’a gidin. Sapıklığın ve Aşırılığın, yanlış bir şey olduğunu anlaması lazım. Bunu anlayamıyor ise eğer, ve sizi istediği an yatağa atabileceğini düşünüyorsa kesinlik ile yanılıyor. Doymak ve bitmek bilmeyen cinsel ARZULARA kesinlik ile cevap vermek zorunda değilsiniz. Bu büyük bir insanlık suçu. Yüce Allah aşırılıkları kesinlikle çok sert bir dil ile kınar. Aileniz’den destek almaya çekinmeyin. Dini yönden bütün haklar sizin tarafınızda, çünkü ZORLANIYORSUNUZ.
Bu neredeyse TECAVÜZ diyebileceğimiz bir boyut!!!

Okudunuz mu?  Peygamberlerin nitelikleri ile ilgili ayet

Allah’ın selami sizinle olsun!


Kayıtsız Üye
gunde 3-4 defa ilişki ancak hasta birinin işi olabilir. Çünkü yeni evli bile olsanız bu normal degil. Bence de bir doktora görünmeli.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Erkeğin kendini kadınından sebep yokken yada kadının istemesini bekleyerek (kadınında kocasının hasta olduğunu bildiği için onun istemesini bekleyip )Oysaki hastalığı cinselliği etkilememesi durumunda cinsellik yaşanmazsa kadın birkaç kez çağırıp karnının ağrıdığını söylemesi durumunda da kadın bir daha çağırmazsa adam bu durumda zina yapıyorsa günahı kadının midir?

Okudunuz mu?  Şeytan taşlama nasıl yapılır? hac duyguları nelerdir?

doyumsuz karim var, cinsel obje, kocam çok doyumsuz

Bu kategoride yer alan Erken boşalma için tedavi caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim cinsel açıdan doyumsuz, artık dayanamıyorum. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.