Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada silahlı adam görmek

Rüyada silahlı adam görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda oturduğumuz evin bulunduğu cadede yürüyordum. Caddede (büyük ihtimalle sol cenah iktidar olmuştu) sol cenahtan kimseler vardi ve ellerinde silah vardı. Kimse başı dik yürüyemiyordu. Öyle başı dik yürüyen birini gördüklerinde uyarıyorlardı başını eğ diye. Benide uyardılar. Sonra eve gittim. Eve gidince annem abimin kasapta olduğunu ve yanına gitmemi söyledi. Bende parayı ödeyemedi herhalde diye düşünürek yanina gittim. Yolda kasabın nerede olduğunu sordum, söylediler. Sonra caddenin ortası buzla kaplıydı. Uzerine bastım ve aşağısı da gölmüş. Dibine kadar batıp çıktım. Bütün millet oraya girenin bir daha çıkamadığını söylüyordu. Herkes şaşkın bir sekilde (sol cenahtan kimselerde dahil) bana bakıyordu. Abimin yanına kasaba gidince uyandım. Bu rüyamı yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada Şehit Ömer Halisdemir görmek

Yorum: Rüyada silahlı adam görmek

arifselim
Bu rüya gören kimse için ve yakın çevresi için ses getirecek olaylara ve can sıkacak ve huzurunu kaçıracak şeylerle karşılaşmaya işaret olarak tabir edilir. Suya dalıp çıkmak ise çok iyi ve hayırlıdır. İçine düştüğü ve artık ümit kesilen sorunların üstesinden gelineceği manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Salih Kimseler Görmek (imam nablusi)

Rüyada silahlı adamlar görmek

cvallkzs67
Selamun aleyküm rüyamda eski okulumun bahçesinde(okulun sağı arkası yola önüde bahçeye bakıyor) arkadaşlarla yere uzanmış veya yatmıştık konuşuyorduk (muhtemelen birileri hakkında) ben iki adam gördüm yere oturmuş etrafa bakıyorlardı sakat sandım ağzımdan sessizce şu kör adam bize bakıyo diye bir söz çıktı sonra kör olmadığını düşündüm arkadaşlarda ona baktı sonra kör değil elinde tabanca olduğunu gördüm bir öğrencidede tabanca vardı adamı oyalıyordu öğrenci geri çekilmeye başladı(okulun bahçesinin iç kısmına doğru)(soldan sağa yani) sonra birden adamın elinde 1 tabanca 2 tane tabanca oldu ve çocuğu vurdu anlamı nedir ?

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin kız arkadaşını görmek

Yorum: Rüyada silahlı adam görmek

arifselim
Aleykum selam. rüya sahibinin elindeki imkanlarını ve sahip olduğu yeteneklerini iyi kullanamadığına, işittiği sözlerden rahatsızlık duyduğuna ve çevre değişikliğine ihtiyaç duyduğuna tabir edilir. İsabetli bir yorum ancak sana özel yapılırsa mümkün olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Şeytan Allahın kılığına girebilirmi?

Kayıtsız Üye
Merhaba,
Rüyamda afrika olduğu tahmin ettiğim bir yerde küçük çocukların sırtlarında büyük silahlar vardı annelerinin ellerinde de uzun namlulu silah vardı ve sağa sola ateş ediyordu ve arkalarından sürekli ateş geldiği için kaçıyorlardı. Büyük bir duvarın üstünden atlayıp kurtuldular. Ben sadece izliyordum ya da kameraya çekiyordum tam emin değilim. Anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Sansar Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhaba. Hem kendi kendine kuruntu edip kendi moralini olumsuz düşüncelerle bozduğuna hem de gizli olan bir konunun istemeden de olsa ifşa olması ile herkes tarafından bilinmesin, herkesin konuya vakıf olmasına delalet etmektedir. Allah hakkıyla bilendir.


rüyada silahlı adam görmek, rüyada eli silahlı adam görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğin insanın evleneceğini duymak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada silahlı adam görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.