Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada babanın ölmesi

Rüyada babanın ölmesi

Kayıtsız Üye
Kolay gelsin rüyamda babamın öldüğünü görüyorum ölüyor ve ben çok ağlıyorum sürekli ama benden başka bu kadar ağlayan yok sonra babamı sivasa gönderiyolar köyüne ardından oraya mezara giderken mezarlıjlar görüyorum mezarlıkta sağ tarafta ismi yabancı olan bir sürü mezar görüyorum sonra babamın mezarlığına gidiyorum çok karışık bir rüya ardından deniz görüyorum denizde tsybami çıkıyor çok büyük dalgaların altında kalıyorum ama ellerimi başıma koyuyorum ardından bana zarar gelmiyor su çrkilince kalkıyorum ama devamı yok malesef yorumlarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Binanın Sağlam Olmaması/Yıkılması

Yorum: Rüyada babanın ölmesi

arifselim
Esasen öldüğünü görmek ölen kimse için uzun bir ömür yaşaması anlamındadır. Ancak rüyanın diğer ayrıntıları iyi olarak yorumlanmaz. Can sıkıcı olaylara, sorunlarla boğuşmaya ve sonunda Allah’ın izniyle bütün bunları geride bırakmaya alamet olarak tabir edilir. Daima Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada bardak kırılması

mumsema rüya da babanin ölmüs olmqsi, dedenin öldüğünü görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Bekar Birinin Hamile Oluğunu Görmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada babanın ölmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.