Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada araba lastiği değiştirmek

Rüyada araba lastiği değiştirmek

Nafi1
selamın aleyküm sizinle bir rüyamı paylasmak ıstıyorum yaklasık 2 aydır ara ara aynı rüyayı görüyorum bır gece kamyon lastiği değiştiriyorum diğer gece araba bir gece bisiklet lastiği sürekli olarak rüyalarımda lastik değiştiriyorum acaba manası nedir


Yorum: Rüyada araba lastiği değiştirmek

arifselim
Aleykum selam. Yenilenmenin ve yeniden kendini toparlamanın en güzel işaretidir. Kaybetmiş olduğu bir hakkı kazanmaya, bir sorunun çözülmesine ve iş alanındaki kayıpları toparlayarak işlerini koymasına alamet olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Yusuf'u görmek

Yorum: Rüyada araba lastiği değiştirmek

Habib
Burada bilinçsizce de olsa, rüyanın anlamında bir anlam kaymasına neden olunmuş. "Rüyada tekerlek değiştirmek" olduğu düşünülen eylem aslında "rüyada tekerlek görmektir." Birden anlamı belli oldu değil mi? Rüyayı gören kişinin bir fırıldaklık yaparak birilerine zarar vereceği anlamına gelir. Hemen tövbe ederek, rüyayı görmeye neden olan arzulardan vazgeçilmesi gerekir. Tekerlek görmek, fırıldaklık yapmak Müslümana yakışmaz! Yine de her şeyin doğrusunu O bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Emniyet Müdürlüğü ve Polis Görmek

Yorum: Rüyada araba lastiği değiştirmek

arifselim
Her rüyanın yorumu dünyevi bir şeyden benzetme yapılarak tabir edilmez. Bu anlam bizim verdiğimiz yorumdur. Rüya yorumları ne farz nede vaciptir ve birden çok yorumu olması mümkündür. Büyük rüya yorumcuları da bir rüyaya bir çok anlam verebilmişlerdir. Kendi yorumum budur diyebilirsin ama başkasına bilinçsiz deme hakkına sahip değilsin. Bu şekilde yazmakla kendi seviyeni göstermiş oluyorsun.

Okudunuz mu?  Oğlumu rüyada kurban görmek

rüyada lastik degistirmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ev yıkılması görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada araba lastiği değiştirmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.