Anasayfa
8 Ağustos 2021, 7:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada civciv görmek

Rüyada civciv görmek

Kayıtsız Üye
Dün akşam rüyamda biraz karanlık yani bir yerdeyiz kamyona kitap yüklüyoruz kitaplar benimmiş ama çok kitap var sonra üç dört yumurta var yerde içinde yavrular varmış ama çıkamıyormuş ben yardım ediyorum çıkmasına yumurtaların başını açıyorum yavrular çıkıyor sonra uyandım


Yorum: Rüyada civciv görmek

arifselim
Kitapları yüklemeniz kitap sahibi kimse için hayattaki kararlı ve sağlam duruşunu ifade eder. İlim öğrenmeyi sevdiğine ve ileri görüşlü olmaya da alamet olarak yorumlanır. Civcivlerin toplanması ise evlada ve güzel bir geleceğe yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ceviz Ağacı görmek (Kenz-ul menam)

Civciv

Kayıtsız Üye
hocam nenem rüyasında çok güzel küçük orta sayıda civcivler görmüş çok seviyormuş onları. nenem diyomuş ki ne yapiym da ne getiriym de hepsini doyurup yem vereyim diyomuş hocam. hocam nenem çok yaşlı 1932 doğumlu rüyayı görür görmez bana dedi ki lütfen yorumlayabilen birini bul çok güzel bir rüyaydı dedi merak ettik hocam yorumlarsanız çok mutlu edersiniz

Okudunuz mu?  Rüyada çiçek açtığını görmek ne anlama gelir

Yorum: Rüyada civciv görmek

Tohat
Rüyayı gören kişinin bolluk ve bereket yaşayacağı ve sevdikleri kişilere ya da ihtiyacı olup yardım etmek istediği yakınlarına yapmak istediği katkı ve yardımlara niyet ettiğini gösterir.


Gamzeall
Iyi günler . Sevdiğim kişinin hakkımda hayırlı olup olmadığını öğrenmek için istihareye yattım. Rüyamda Sevdiğim kişinin evine gidiyordum . Annesi bana bir tepsi haslanmiş yumurta ikram ediyor ve bende yiyiyordum. Ondan sonra bahçelerine inip sarı civciv seviyodum . Evin etrafinda kocaman mumlar vardı .Üzerime hep beyaz giysi giyimiştim. Eve gitme vakti gelince elimde beyaz bir kutu oluşuyor birden evlerimiz yakınlaşıyodu. Sevdiğim kişinin aileside bizimle geliyodu . Bize geldiklerinde babam sevdigim kisinin babasiyla arabaya binip özel bişi konuşuyodu . 1. Gün gördüğüm rüya böyleydi . Kalbimde az da olsa bir kararlılık oluştu ama icime sinmedigi için tekrar istihareye yattim . 2 gün rüyamda kuzenimin bana mavi kolye yapip hediye verdiğini gördüm rica etsem yorumlarmısınız. Hayirlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada çevik kuvvet polisi olmak

Tohat
Hayırlı günler. Olumlu hislerle uyanmış olsan bile yediye tamamlamanda fayda vardır. Her iki rüyanda hakkında hayırlı olduğunu gösterir. Bunun neticesinde kalbinin yöneldiği yön senin için doğru olan olarak kabul edilir. Allah en iyisini bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm,

Okudunuz mu?  Rüyada çeşitli kuşlar görmek

Ben öğrenciyim, tercih zamanı öncesi seçeceğim bölüm hayırlı mı diye istihareye yattım. Rüyamda beyaz bir kedinin bacaklarıma sürtündüğünü gördüm. Ondan sonrasında ise bir horoz veya tavuk civcivi yiyordu. Sebebi ise kendi yumurtasından çıkan yavrusu olmamasıydı. Ben de o iki yavruyu onun ağzından çıkarıyordum. İkisi de siyahtı.
Bir anlamı var mı bilmiyorum. İstihareye devam edeceğim yine de…

Okudunuz mu?  Rüyada çıplak namaz kılmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Beyaz kedi azmin ve hırsın önünde hiç bir şeyin engel olmadığı gibi hedefine kilitlenmiş olarak istediğine ulaşmayı beklemekte olduğuna, siyah civciv ise sana yararı dokunmayacak işlere girmen, doğru yoldan ayrılmana sebep olacak davranışlar sergilemene delalettir. İstihare rüyası olarak ne renk ne olay net bilgi içermez. Bunun için eğer hisli olarak uyanmadıysan diğer rüyalarını yatarak sonuca bakacaksın. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada cebrail ile konuşmak

Acer
merhaba istihare yaptım tam bir itikatla ve güzel bir duygu ile şuan uyanıp hemen rüyama yazmak istedim.kuluçka gördüm ve ayrı ayrı 2 grup ördek yavruları ve bir grup da tavuk civcivleri gördüm ve bir de yüzük takılıyordu ama yüzükler bana takılmıyor evlilik yüzükleri takılan elleri gördüm sadece sanki yaprak dökümündeki Fikretin elleriydi yüzük takılan..merakla bunun yorumunu bekliyorum şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında çorap görmek

Tohat
Merhaba. Seni tatmin edecek bir tabire sahiptir. Rüyan da ve anlaşıldığı kadarıyla hislerindeki olumlu duygularla hayırlı bir işe niyetlenmişsin. Her anlamda hayırlı olduğunu gösterse de mutlaka devamını getirmelisin. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm arkadaşım rüyasında evimde yep yeni bir halı görmüş sonra o halı birden çöküyordu dedi altından eski bir halı çıkıyordu dedi sen çok ağlıyordun dedi kardeşlerin seni teselli ediyordu dedi sonrasında kardeşlerinden biri o eski halıyı kaldırıyordu altından bir sürü civciv çıkıyordu dedi

Okudunuz mu?  Rüyada cinsel organ görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyada görülen kişiler için değil rüya sahibi için yorumlanan bir rüyadır. Tabirinde hayatının ilerleyen kısımlarında zengin olacağına ve zengin olarak sürdüreceğine bunun yanı sıra güzel haberler, kısmetler, müjdeler ve seni neşelendirip motive olmanı sağlayacak gururunu okşayacak sözler işitmene delalet eder. Allah en iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada çığlık atıp sesinin çıkmaması

civciv, İstihare rüyasında civciv görmek , rüyada civciv

Bu kategoride yer alan Rüyada Caminin Yıkıldığını Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada civciv görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.