Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bilmediğin yerde olmak

Rüyada bilmediğin yerde olmak

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Hiç bilmediğim bir yerdeyim ve yine hiç bilmediğim bir yere gidiyorum. Hiç bilmediğim bir yere giderken büyük bir antrenman sahası içinde top oynayan hatta daha doğrusu top sektiren çocuklar görüyorum. Antrenörleri de yanında onların top sektirme yarısını izliyor. Sonra ben de onları izlerken birden o çocukların yanında oluyorum. O çocuklar top sektirirken bende kollarımı arkamdaki demir trabzanlara koydum onları izliyorum. Yanında da birisi var ama onu tanımıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada bağırmak görmek anlamı ve tabiri

Sonra bunlar topu ayaklarından kaçırıyorlar ve top bana geliyor. Sonra bende ayağımı uzatarak topu sektiriyorum. İki defa sektirdikten sonra ikinci sektirmemde topu ayağımdan fazla açıyorum. Bu arada çocukta bana ben sektirirken ooo devam et abi falan diyor. Sonra işte top ayağımdan kaçtıktan sonra çocuk topa yetişmeye çalışıyor ve sanırım topu sektirmeye devam ediyor. Sonra ben konum değiştiriyorum birden ya da benim yanıma gelen birisiyle beraber yürürken konum değiştiriyoruz. Yanımda ki kişi ise benim eski sevdiğim kızdı. Fakat şimdi tekrar onu sevmeye başladım. Yani gerçekte. Neyse, etrafımız yeşillik, ağaçlık falan bizde büyük bir kayanın dibinde onunla konuşuyoruz ve konuştuğumuz şeyse beraber olmak. Neyse, sonra biz çıkmaya başlıyoruz. Konuştuktan sonra fakat ne konuşuyoruz hatırlamıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada baraj görmek neye işarettir

Sonra çıkmaya başladıktan sonra ise sanırım çocuklar hakkında konuşuyoruz. Neyse ben cebimden birşeyler çıkarıyorum ama sürekli olarak çıkarıyorum. Ne olduğunu hatırlamıyorum. Sanırım sevdiğim rapçi olan Eminem’in şarkılarını çıkarıyorum, yanlış hatırlamıyorsam ama yanlışsa hatırlıyor olabilirim. Ve sonra biz konuşmaya devam ediyoruz çoluk çocuktan falan. Ve sonra ben gidiyorum ve birden oyunun içine girmiş oluyorum aynı mekanda ve karşımda bir tank var ve bir yere gidiyor ama o gittiği yer benim onu geçirmek istemediğim yer. Ve benim altımda da tank var ve karşıdaki tanka ateş ediyorum. İki defa ve iki defa ateş ettiğim zaman karşıdakı tank hiç hasar almıyor ve sanki oyundaymış gibi birde sağ üst tarafta hiç hasar veremedin diyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Beklemek görmek (İmam Nablusi)

Sonra ise rüyayı hatırlamıyorum. Ya da rüya burda bitiyor. ( Eski sevdiğim kızı tekrar sevmeye başladım. Peki bu rüya ne anlama geliyor. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. )


Yorum: Rüyada bilmediğin yerde olmak

arifselim
Aleykum selam. Bir çok şeyin görüldüğü bu rüyanın genel bir yorumu şöyle yapılabilir. Öncelikle rüya sahibinin iyiliklerle ve güzelliklerle karşılaşacağına, başarılarının artacağına işaret olarak tabir edilir. Ayrıca bu bir diğer görüşe göre ise, şansızlık yaşayacağına ve isteklerini elde edemediği için üzüleceğine alamet olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada balıklarla yüzmek

rüyada hiç bilmediğin bir yerde olmak, rüyada bilmediğin bir yerde olmak, rüyada bilmediğin yerde olmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Balta görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bilmediğin yerde olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.