Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada birine adres tarif etmek

Rüyada birine adres tarif etmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Ben ilçe de oturuyorum rüyamda evimize parke yaptırmak istiyoruz parkeciyi ariyoruz annemle evimizin adresini tarif ediyorum mesai dışı ama gelmesini istiyorm geliyor. Hoş güler yüzlü biri sonra ben başka odaya giduyorum o kişi annem ve babamdan beni istiyor ben ise hem saskinim hem mutluyum.

Okudunuz mu?  Rüyada sevmediğim eski işyerimdeki müdürü görmek

Yorum: Rüyada birine adres tarif etmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya adres tarif etmekle ilgili değildir. Rüyayı gören bekar ve evlilik çağında olan bir kız için bu rüya gerçek hayatta da benzerine yanık şekilde tabir edilir. Nasip ve kısmetinin açık olmasına ve evlilikle ilgili olarak gelişmeler yaşamasına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada birine adres tarif etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.