Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada evin kaydığını görmek

Rüyada evin kaydığını görmek

Kayıtsız Üye
Hayirli sabahlar rüyamda şuan oturduğumuz evde misafirlerimiz var. Evimiz 7 katli apartman. Otururken ev bir anda yana doğru kaymaya başliyor. Biz deprem oluyo saniyoruz camdan bakiyoruz ama sadece bizim Binanin kaydigini görüyoruz. Ben hemen kardeşlerimi korumaya çalışıyorum. Bina biraz daha kayıyor ve yanimizdaki apartmana carpip duruyor. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Elbise Kolu görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada evin kaydığını görmek

arifselim
Hayırlı günler. Rüyada evin yada apartmanın kayması iyi değildir. Böyle rüyalar genellikle aile ve evin iç meseleleri ile ilgilidir. Bu rüya aile içinde ortaya çıkacak sorunlara ve şiddetli tartışmalara işaret olarak tabir edilir. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Eşinin Başkasıyla Evli Olduğunu Görmek

rüyada evin kaydığını görmek, rüyada evin kayması ne demek, rüyada evin kayması

Bu kategoride yer alan Rüyada evine soba kurulduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada evin kaydığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.