Anasayfa
30 Eylül 2021, 5:28
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada değişik varlık görmek

Rüyada değişik varlık görmek

Salaz
Rüyamda yolda kalem silgi üç vardı sonra ben onları birinindir diye almadım biraz gittim ama silgiyi geri dönüp aldım sonra o tarafta bir yer vardı oraya atılan her şey patlayarak çıkıyordu silgiyi o yere attım patlayarak silgi dışarı çıktı sonra korktum .O yerin yanında havada uçan bir yaratık gördüm 3 gözlüydü orta gözü diğerlerine göre daha büyük ve kedi gözü gibiydi bundan korktum.Sonra bu yaratığın yanından geçerek koşmaya başladım ,sol tarafıma baktığımda orada da o yaratığın denizde yüzeni vardı .buradan sonra rüyam değişti havada uçup insanların yanına gidiyordum rüya bitti

Okudunuz mu?  Rüyada denizde yüzen kuranı kerim ve tefsir kitabı görmek

Yorum: Rüyada değişik varlık görmek

arifselim
Rüyanın ilk kısmı rüya sahibinin hata ve kusurlarının farkına vararak bunları en güzel bir şekilde düzelteceğine alamet eder. Bu gördüğün yaratık ise senin gerçek hayatta var olan korku ve endişelerine işaret olarak tabir edilir. Daima rüyaların hayrını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Düğme görmek (İmam Nablusi)

Rüyamda göremediğim ama varlığını bildiğim bir şeyin korkutması

Kayıtsız Üye
Ruyamda kendi evimdeyim ve bir varlik hissediyorum ancak hiç bir sey göremiyorum. Evden cikmaya calisicagim zaman varlik yaklasiyor ve en sonunda anlayamadigim bir sekilde elini tutuyorum ama hala göremiyorum. Korkudan belli bir sure sonra uyaniyorum. Tekrar uyuduğum da ayni varligi tekrar hissettim ama bu sefer eski evimde yatagimda yatiyorum. Tavana baktığımda oyuncak kopegimin tavanda asili halde durdugunu görüyorum aile bireylerine kesik kesik sesleniyorum ama kimse duymuyor ve en sonunda uyaniyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada doğmamış çocuğunun ismini duymak

Yorum: Rüyada değişik varlık görmek

arifselim
Bu rüya ancak kabus olarak değerlendirilebilir. Çünkü bu tür tedirgin edici rüyaların yorumu olmaz. Bazı yorumculara göre ise gerçek hayatta var olan korkularının bir şekilde rüyasına yansımasıdır demişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


nalantore
rüyamda ana cadde üstünde dar ve uzun bir dükkana girmişim.dükkanın sol tarafı sıra sıra beyaz karton kutular sıralanmış.sağ tarafında masa üstünde kağıtlar ve kalemler bulunmakta ve masada iş yerinden tanıdığım bir arkadaşla sohbet ediyoruz. bana senin korktuğun bir varlık burada bulunmakta diye bana sözle uyarıda bulunuyor. bende dükkanın ana kapısını açıp keşke söyleseydin girmezdim diyorum.ayağım takılıyor.yüz üstü yere düşüyorum ve yerdeki beyaz örtünün altından yüzünü ve cismini bilmediğim bir cüsseli bir varlık sırtıma çıktı ve enseme kadar geldi .ensemde nefesini hissettim ve yanımdaki arkadaşın ismini haykırarak uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Dev görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Gerçekte var olmayan bir varlığın rüyada zuhur etmesi de söz konusu olmaz. Bu ancak gerçekte içinde var olan bir endişe, korku veya tedirginliğin işareti olup rüyana yansımış hali olarak açıklanmaktadır. Dua okuyarak uyumak buna engel olabilir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dere görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Arkadaşımın rüyası; rüyasında evde odasında bir varlık görüyor. beyaz, gelinlik gibi bir kıyafet giymiş, yüzü yok gibi insan silüetinde saçları çok acayip bir varlık. Odasında ki koltukla oturmuş arkadaşıma bakıyor. Ve arkadaşım rüyasından uyanıyor. Ve bir kaç gündür o varlığın rüyasında gördüğü gibi odasında oturduğunu görüyor ama gerçkete .Daha sonra arkadaşım ne zaman uyusa o varlığın arkadaşımla komuşmaya çalıştığını sanki rüya yoluyla arkadaşımla iletişime geçmeye çalıştığını söylüyor, ve bu durum beni ve diğer arkadaşlarımı da etkiliyor

Okudunuz mu?  Rüyada Diş Doktoru görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Varlıklar bellidir. Cinler insanlar. Cinler insanlara görülmez dolayısıyla zararı da olmaz. Rüyada görülen şeytani bir rüyadır yani sadece rüyada sınırlı kalıp korkutmak amacıyla gösterilir. Bu durumdan etkilenmiş olmalı ki düşüne düşüne etkisinde kalmış. Her şeyin hakimi olan Allah’a sığınmak dualar etmek bu durumdan kurtaracak ilaçtır. Uyumadan önce veya korktuğumuz anda kısa sureleri okuyarak kendinizi güvence altına alabilirsiniz. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Defnetmek görmek (İmam Nablusi)

Blaze
Hayırlı akşamlar, rüyamda arkadaşımla beraber odamızda uyurken evin içinden sesler geldiğini duyuyoruz ben bakmaya gidiyorum evde hiçbir şey bulamıyorum. Vakit gece vakti ve balkondan dışarı bakınca orada arkası dönük birini görüyorum aniden bana döndüğünde karşımdakinin ben olduğunu görünce çok korkup diğer balkona gidiyorum. Orada da arkası dönük yerde oturan birini görünce cama vuruyorum o da bana dönüyor ve karşımdakinin yine ben olduğunu görüyorum. Ardından ağlayarak arkadaşıma gidiyorum bana "şekil mi değiştirmişlerdi?" diye soruyor onu onaylayıp uyandım. Rüyamda karşımda ki varlıklar beni çok tedirgin etti bakışları çok korkunçtu ve rüyamda cin olduklarını düşünmüştüm. Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Dua Etmek

Tohat
Hayırlı günler. Kişinin durumuna bakılır eğer rüya sahibinin bir sıkıntısı varsa içini açmak isteyecek birine duyduğu ihtiyaca ve sıkıntısına işarettir. Böyle bir durum söz konusu değilse kişinin olumsuz huylarına dikkat çeker. Kibre ve enaniyet sahibi olmaya delakettir. Kişinin bu özelliklerini torpulemesi gerektiğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Deri görmek (İmam Nablusi)

rüyada gorunmeyen varlik bogmak, varlık, rüyada kotu varliklar gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada deniz görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada değişik varlık görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.